Kullerbyttor & sugrörsdrickor


Uh, vilken dag.
R har mest skrikit hela dagen för att han har ont i munnen. Han vill varken äta eller dricka och rådet jag fick av 1177, när jag ringde för att få tips om sätt att få i honom vätska, gick fetbort eftersom det var att blanda flytande Alvedon i lika mycket grädde. Han kan ju inte ens dricka mjölk i vanliga fall utan att kräk-klökas, så att försöka få i honom flytande grädde när han inte ens vill ha glass eller vatten kändes inte som ett alternativ.

Efter att ha, förmodligen, tjatat hål i huvudet på honom om att dricka har han iaf fått i sig 3 sugrörsdrickor under dagen. Och en glass i förmiddags. Men energin har det som vanligt inte varit något fel på.

Och så kom pappan i huset hem. Glädje. Men också lite uppspelta barn så det tappades iPads i golvet, gjordes kullerbyttor på stengolvet och bråkades om kuddar. Till slut fick jag nog. 40 minuters promenad i rask takt med doggen D och sedan samtal på tfn med en nära vän gjorde susen och jag orkade gå hem och bädda rent i sängen och läsa två sagor för lillbusen innan han badade.

Nu har huvudvärken slagit sina klor i mig och jag antar att det är de tre senaste nätternas störda nattsömn i kombo med att viss press släppt när J kommit hem. Lite som när man ska ha semester och blir sjuk. Och så är det mycket som snurrar i huvudet inför kommande resan. Det är hela tiden något litet till jag måste fixa...

Gillar

Kommentarer

Emelie
Emelie,
Men stackars liten 😟 Är det tänder eller blåsor som gör ont? 😟 Hoppas både hans onda och din huvudvärk är väck tills ni ska åka <3

KRAAAM
undermyumbrella.se
Anne
Anne,
Stackars skrutten! Hoppas det är mycket bättre nu!
Det där låter precis som här hemma. Måste bara.... det är Alfons och småbarnsmorsor som har det problemet tydligen. Hoppas huvudvärken släpper - ont i skallen kan verkligen ta musten ur en..
KRAM
anhavi.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229