Kulmage, Lisbeth och Varuhuset

Igår var jag på bio. Eller för att vara kronologisk så träffade jag först 2 av mammorna från min föräldragrupp. Våra barn är nu 3 år, och vi träffas visserligen inte så ofta, men det är ändå otroligt kul att vi var fyra som fann varandra där på bvc och fortfarande tycker att det är trevligt att ses! Det var mycket bebisprat då en av mammorna är höggravid och har en otroligt boll-liknande mage, men har inte direkt ökat på i kg någon annanstans på kroppen. Kulan står verkligen rakt ut från magen, som en liten hylla. Hon var lite småirriterad på att det var minst 5 pers om dagen som kommenterade hennes mage. Typ att det måste väl vara dags när som helst. Och när hon svarar att det är en månad kvar så kommer automatiskt kommentaren om att då måste det väl ändå vara två där inne. Nix. Varför tycker folk att det är berättigat att slänga ur sig sådana kommentarer om ens utseende bara för att man är gravid?

Efter en god middag, då jag faktiskt unnande mig en pasta, trots mina smärre försökt till gi-tänk emelllanåt, blev det "Män som hatar kvinnor" på bio. Och trots att jag läst boken (dock för ganska länge sedan) så blev jag väldigt påverkad av hur hemsk filmen var. Hade svårt att sitta stilla emellanåt, och då visste jag ändå hur filmen skulle sluta! Puh!
Bilden lånad från Expressen, fotograf Ricky Molloy.
Jag hade varit lite "orolig" över att jag inte skulle bli nöjd med hur Lisbeht-karaktären gestaltades, men jag är faktiskt nöjd med de olika rollerna. Hade kanske inte riktigt tänkt mig Peter Haber som en av karaktärerna, men det funkade bra. Reflekterade lite över att många av de svenska välkända skådisarna såg ganska gamla och slitna ut. Fast jag förstår ju att Lena Endré blivit lite äldre sen hon var med i Varuhuset 1987... Innebär det att jag ser gammal ut också tro..

Gillar

Kommentarer

Marie,
Förhoppningsvis ska vi se den i helgen...väntar bara på att kära sambo ska läsa klart. Ja han måste helt enkelt annars går jag själv;-)
Alla säger ju att den är bra...jag är bara lite orolig över hur jag ska reagera på Nykvist i rollen.

Ang. magen så förundras man gång på gång över människors klumpighet...Det är ju precis som om magen är till allmän beskådning, beröring med fritt fram att kommentera.
www.blogger.com/profile/180519662011476715
Jossan,
haha kul att man får reda på att man har namnsdag på din blogg 😊

ha en trevlig kväll.
kram
littlepinksecrets.blogg.se
nollgradig,
Och Varuhuset kommer på dvd. Vilken lycka!
www.blogger.com/profile/156748288307504892