Kundvagn, stolar och kamel

Läget börjar kännas någorlunda under kontroll . Det har varit grym stress idag också och jag handlade så mycket att jag knappt kunde styra kundvagnen. Puh, det är ju ett jäkla motionspass att storhandla. I vagnen, upp ur vagnen på bandet, ner i kassar (de har inte självscanning i den butiken) och sedan lyfta in kassarna i bilen innan det är dags att lyfta in dem där hemma. Puh!

Har faktiskt förberett morgondagens huvudrätt så det känns ganska bra. Imorgon blir det kakbak och lite shopping till.... och dammsugning och golvtorkning av nedre plan i huset. Måste verkligen testa så att Sing star funkar trots den sprända högtalaren som någon ( läs min man) inte fått tummerna ur att fixa ännu. Han har iaf stängt av något så att man slipper höra skorrandet hela tiden...

Som vanligt har jag ett i-landsproblem. Vem hade kunnat gissa något annat? En av tjejerna har flaggat för att hon inte kommer, vilket hon gjorde ganska sent. Hon har dock meddelat att hon kommer på fredagen för att vara med på middagen. OM hon gör det och ingen annan är sjuk eller så, så blir vi 7 stycken. Vi har 6 stolar med ett beige tyg på just nu och på de övriga 4 är det vitt tyg. Vi har vitt tyg till alla 10 stolarna, men brukar köra det beiga till vardags på 6 stolar. Visserligen är det ju bara att byta, för det ser ju trevligare ut med det vita, men det är ju en grej som jag kan rationalisera bort om hon inte kommer.. Ha ha, jag borde kanske gå och byta tyget istället för att sitta här och blogga... Men jag behöver en paus efter allt mitt stressande idag.

Förresten, igår hände något otäckt. L hade sovit ett par timmar när jag plötsligt hörde att hon var ledsen. Jag sprang upp och hittade henne gråtandes och hostandes. Hon hostade så att hon tappade andan och blev helt rödblå i ansiktet. Jag blev väldigt orolig eftersom jag var själförv hemma. Vad fasen gör man om ens barn slutar andas??? Skulle jag springa och hämta telefonen och ringa 112 eller försöka ge henne luft eller bonka henne i ryggen?!? När hon äntligen somnade igen vågade jag inte låta henne sova på sitt rum utan bar in henne i min säng. Sedan låg jag och hade svårt att somna eftersom hon sov så tyst. Det brukar verkligen vara tvärt om, men nu var jag så orolig att hon plötsligt skulle sluta andas. Usch!

Imorse vaknade hon dock utan några större minnen från kvällen innan. Hon började med att hoppa i vår säng och sa: "Mamma, man FÅR hoppa i er säng." Sedan började hon prata om nåon Dora-penna och jag hade inte en aning om vad hon pratade om. Hon sa att den var i skåpet och att vi hade köpt den när J skulle ut och resa. "Inte till England, men innan". Jag fattade fortfarande inte, men till slut kom jag på vad hon menade. Jag frågade henne om hon visste var den var och hon svarade mig att hon hade sett den i skåpet när de tog ner kamel-spelet. Hon och hennes farfar spelade det FÖRRA tisdagen - undrar vad sjutton det var för polett som ramlade ner och fick henne att tänka på den där Dora-mojängen just imorse??

Gillar

Kommentarer

Linda,
Ilands problem jo det kan jag nog hålla med om, men ja du är inte ensam, jag har ofta sånna:)

Trevlig helg!
www.blogger.com/profile/079289332336865000
Potatishäxan,
Hi hi, barn har schysst minne! Jobbigt med hostandet och allt. Usch!
Skit i stolarna, det är mitt råd. Det kommer ändå att bli jättefint.

Kan du inte prova att ta bort min blogg från din lista och lägga dit den igen? Har en känsla av att kanske en del av mina få läsare kommer från din sida och nu är de inte mina läsare mer för det ser ut som jag avlivat min blogg =). Trevlig kväll och helg önskar vi alla!
www.blogger.com/profile/018631233984026212