Kusiner & drakar

Herregud, jag har verkligen hamnat i något semestermode! kom knappt in i datorn eftersom jag knappade in fel lösenord.. Sedan raderade jag bilder från mitt SD-kort till kameran istället för att kopiera... Men, men, .. Vi är tillbaka från Turkiet. Mer om det kommer.Vi åkte direkt till stugan när vi landat på kvällen, sov en natt och fick sedan besök av barnens kusiner. Och sedan kom farfar. Full fart på en gång!


Vädret har faktiskt varit fantastiskt sedan vi kom hem och det har varit mycket vattenlek och båtåkande. Barnen leker toppenbra med varandra och inspireras av varandra - på gott och ont :-)


Igår bestämde vi oss för att ta en tur till Hanö. Varje kväll ser vi det blinkande ljuset från fyren på Hanö och det finns en gammal sägen om en drake som blev bländad av fyren och flög in i en klippvägg. Vi bestämde oss för att leta upp drakklippan (där det ska finnas ett märke) och sjörövargrottorna. Förra året var vi på Hanö med samma uppdrag men eftersom jag då hade nyopererad fot och det var en grymt varm sommardag så valde jag att positionera mig i skuggan med doggen D när de andra letade. Vet inte riktigt vad de andra hittade då, för det var inte helt självklart att vi hittade rätt grottor igår. Och drakklippan hittade vi inte alls.


Det var en mysig dag som vi sedan fortsatte på Solsidan med bad och solande innan middag för hela gänget och film för barnen.

Idag är det dags för kusinerna att dra vidare men de vill inte åka. Det får man ju ändå se som ett gott betyg. Härligt att kusinerna gillar att hänga med varandra!


Idag blir det ett besök på vårdcentralen för att kolla L:s öra. Antibiotikakuren är nu avslutad och vi vill kolla att allt läkt ihop som det ska så att hon kan bada som vanligt igen. Sedan blir det nog en lugn kväll när alla dragit. Båda barnen har lite taskig attityd för tillfället och de behöver nog också bara landa efter den senaste tidens alla intryck. .

Gillar

Kommentarer