Kvalitetstid


Eftersom pappa J är borta väldigt mycket under en period nu så tror jag att L uppskattade väldigt mycket att det var just pappa som hämtade på dagis idag. Det hör verkligen till ovanligheterna. Och så fick hon hänga med pappa på jobbet en stund innan lillebror och jag kom och hämtade henne. 
När vi skulle stressa vidare till kören ville hon att pappa skulle skjutsa henne, jag tror att hon liksom ville visa hur det funkar med kören för pappa. Men han var ju tvungen att jobba vidare så hon fick nöja sig med mig och lillebror. Men sedan blev det pappa som körde till jympan, så det blev nog bra ändå. 
Idag har L fått lite kvalitetstid med pappa och jag har fått lite med R. Tyvärr tycker jag ofta att jag känner mig splittrad och otillräcklig för båda barnen, det är liksom alltid någon som får vänta. Men idag känns som en bra dag. Och jag hoppas att det blir en bra dag imorgon också, för på eftermiddagen blir det kvalitetstid för hela familjen!

Gillar

Kommentarer

CiliaH,
Lycka att få mysa med pappa!

Kram
ugglehuset.se
Tina,
Hej hjärtat! Ja det där att man känner att man inte räcker till för sina barn det känner vi nog alla ibland. Mysigt för L att få lite kvalitetstid med pappa igår i alla fall. Önskar dig en fin dag gumman! KRAM!
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Linda,
Det är nog något som alla känner ibland, att man känner sig otillräcklig, som tur är tror jag inte barnen tänker på det på samma sätt som vi gör.
Så härligt det ser ut att cykla i solskenet, det längtar vi efter här uppe, Moa är fast besluten om att lära sig cykla utan stödhjul i sommar, vi får se hur det går:)
Kramar
www.blogger.com/profile/079289332336865000