Kvällshäng, tacomys & rekommendationer

Så skönt att sjunka ner i soffan ikväll med massagekudden under ena benet. Tror att jag kanske överansträngt någon muskel lite så det är skönt att massera baksidan av låret. Tog en rejäl pw med grannen ikväll. Så härligt att gå och prata, man tänker ju inte på hur långt man går. Hade dock redan gått en ganska lång runda med den fyrbenta fluffiga och haft dansmaraton i köket med kidsen.

Hade förberett middagen innan jag gick och det var riktigt skönt att komma hem till tacomys :-) Ibland är det riktigt gott med tacos, speciellt om jag inte ätit det på länge, och så var det idag. Och jag kom ihåg koriandern - som jag oftast glömmer :-) Ibland glömmer jag att köpa det, men oftare glömmer jag den på diskbänken, ha ha! Konstigt att glömma något som jag verkligen tycker är så gott!

Det har kommit nya rekommendationer för oss i Skåne från Folkhälsomyndigheten idag. Det känns lite skrämmande och faktiskt hårdare än i våras. På ett sätt känns det lite bättre att för tillfället vistas ute i vår egen lilla bubbla i sommarhuset där vi knappt ser några grannar. Usch, nu gäller det att alla nära och kära klarar sig från att bli sjuka.

Gillar

Kommentarer

Linda Odelmar,

Vi har fått liknande här i Uppsala och det känns inte roligt. Tacomys och promenad är däremot riktigt trevligt

silverblomma1980.blogspot.com/
Madde,

Hade vi bara följt rekommendationerna vi hade så hade det inte blivit så här. Tyvärr förstår inte folk vad som gäller och kör sitt egna race.

www.nouw/com/madelena
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,

Tacos är ju så gott och går hem hos barnen med =)

nouw.com/2barnsmammaochfru
Elina,

Tacos är riktigt gott ibland 😊 usch vad tråkigt att rekommendationerna skärpts men det är ju behövligt

detkaosvikallarvardag.com
Marie,
Tacos är verkligen jättegott och sådana där pumpor har vi med på köksbodet. Skönt med massagekudde
sweeetwordsbymirre.com
Amanda ,

Vilken mysig dag du verkar ha haft promenader och sedan tacomys det låter ju inte helt fel. Och tacos är ju så gott! 😊

amandizan.wordpress.com
Paulina
,

Ibland är det kul att ha någon att promenera med. Gott med tacos, men inte med koriander i! 😬

Emschen,

Här blir det tacos både imorgon och på lördag, äldsta sonen fyller år och har önskat sig det. Det blir inget stort firande i år, vi har valt att bara bjuda in de som vi träffat redan innan de hårdare restriktionerna och som bor i samma by. Sen sprider vi ju ut det på fyra tillfällen över tre dagar fast det gör vi alltid för att vi bor för trångt för att få in både vänner och släkt. Vi hade faktiskt bestämt oss för att bara bjuda dem som bor i samma by redan innan de hårdare restriktionerna, både jag och svärmor har ju MS så vi måste tänka oss för.
Så inga barnkalas i år för våra grabbar tyvärr eller barnkalas och barnkalas det brukar de inte ha ändå men de brukar få göra något med 1-2 kompisar t.ex. åka på bio eller nåt sånt.
Hoppas att du mår bättre i benet!

emschen.se
Kamilla,
Taco funkar i de allra flesta lägena. Fina små pumpor du har. Här ska vi fixa våra pumpor idag
kamillaskamera.com/
StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Det är så trist och tråkigt med detta virus

nouw.com/stenhagenbettan