Kvinnor kommenterar kvinnor 2022

Läste hos min vän Malin igår att hon var upprörd över en kommentar hon fått. Det här med kvinnor som ska kommentera kvinnor... Har vi inte kommit längre 2022? Malin har fått en kommentar om att hon lagt upp en bild som inte är så "fräsch". Fast jag gissar att de flesta av oss som bloggar eller lägger upp bilder på andra sociala medier inte lägger upp bilder som vi inte själva tycker är ok, eller?

Om jag lägger upp någon bild som av någon anledning inte skulle vara ok så hade jag så klart uppskattat att få ett meddelande om det, men då gärna privat och inte i bloggen. Jag skulle så klart gärna vilja veta om jag lagt upp något som visar något som inte var meningen. Men att vuxna människor idag kommenterar om jag inte ser fräsch ut eller ej undanber jag mig.

Jag för egen del gillar vardagsbloggar där allt inte är perfekt och tillrättalagt. Givetvis kan jag själv instruera familjen att flytta på något när jag ska fota min mat eller annat :-) och jag försöker ta mina selfies i en vinkel som inte visar precis alla dubbelhakorna. Men jag hoppas att min blogg speglar mig och att man inte blir förvånad när man träffar mig första gången efter att ha läst min blogg, eller att man inte känner igen sig på bilderna jag lägger upp (om man vet hur allt ser ut i verkligheten).

Nej men hörni, ska vi inte bara bestämma att vi slutar kritiserar varandra? Vi ska ju lyfta varandra, inte trycka ner!!

Gillar