Läget under kontroll?

Efter mycket om och men igår så fick jag äntligen tag på ett par extranycklar och kom in i huset med all mat. Den där tiden då jag skulle hinna förbereda efterrätt, såser etc inför idag var försvunnen så det var bara att liksom gilla läget och ta det lugnt. Var lite orolig att jag inte skulle kunna slappna av i en biosalong i 2 timmar och 27 minuter, men det gick alldeles utmärkt! I filmen som jag såg, SATC2, insåg flera av tjejerna att det var ganska skönt med 2 dagar iväg från alla måsten. Själv nöjde jag mig med 2 timmar igår!
Jag har aldrig följt tv-serien, knappt sett ett enda helt avsnitt, men såg film 1 på ett flyg en gång och tyckte att den var ganska "trevlig". Så nu tog jag chansen för lite tjejtid och såg uppföljaren tillsammans med en kompis. Tyckte att filmen var ok, men inte mer. Jag tycker att Samantha är riktigt nasty! Jag är inte pryd, men hon är lite fööör mycket.
Tack vare att jag såg en tidig föreställning så hann jag med att göra tzatsiki, egen kall bea och frozen cheesecake igår när jag kom hem. Maken och jag hann också få undan lite grejor här hemma eftersom vi ska ha jobbträff med allas respektive ikväll här hemma och det tyvärr inte verkar bli "sitta-ute-väder".
Nu är det bara att ge sig på dagens lista:- gå med doggen D- baka grekiskt lantbröd (mix, hello!!)- dammnsuga och torka golven- stryka dukar- åka till Röda korset med alla klädsäckar- köpa lite mer grönsaker på torget och förhoppningsvis jordgubbar

Och kanske slänga i en maskin tvätt eller två.. Förresten har jag fått en present av maken som jag gärna skulle vilja kolla lite mer på... men den får snällt ligga och vänta tills jag är klar med allt det andra!

Gillar

Kommentarer

Mamma Russin,
God morgon vännen..

vilken toppen dag du haft..

jag har inte heller följt serien på tv, men visst ett par avsnitt har jag allt sett iaf.. 😉 vill se 2an men tar det på dvd tror jag.. 😊

kall bea? recept plz.. låter spännande..

önskar en underbar helg, kramisar
enburkrussin.se
Potatishäxan,
Oj oj oj vilket flitigt bi du är! Stressa inte ihjäl dig =(. Hoppas helgen blir lyckad!
www.blogger.com/profile/018631233984026212
Therese/rosakoriander,
Oj, vad mycket du har hunnit göra!

Jag är väldigt nyfiken på filmen 😊
www.blogger.com/profile/096933811762772303
rebecca,
Hello

Jag var och såg filmen igår. Har sett varje avsnitt och älskar serien. Älskade 1:an och var lika förtjust igår.
Tycker det är så kul med deras olika personligheter, precis lika olika som vi i tjejegänget som gick och såg den igår.

Hoppas ni har en riktigt härlig lördag!
Kramar
www.cheeky.nu