Lahaina

Efter vår lååånga roadtrip bestämde vi oss för att skippa övriga planer på Maui och bara ta en pooldag - för barnens skull. Och för att jobba lite på brännan.

Det var riktigt skönt att bara vara. Och träffade en svensk kompis som hon hängde med hela em. Inte lika kul för lillebror, men ibland L göra lite annat för det känns som om hon ofta offrar sig för lillebror.

Tjejerna ville leka mer så det slutade med att vi käkade middag med den andra svenska familjen. Vi åkte till närliggande Lahaina - som var hur mysigt som helst! Små butiker med lägenheter ovanpå och restauranger med terrasser ut över vattnet. Vi käkade på en fiskrestaurang som hade lite roligare alternativ på barnmenyn än chicken fingers, cheeseburger eller Mc and cheese. L har ätit en hel del fisk under semestern och det är roligt att hon är så glad för det. R är inte glad för någon mat alls för tillfället.

Vi var helt slut efter en lång pooldag och orkade inte så mycket mer än att packa våra väskor efter middagen. Vi ställde klockan på otrevliga 6 och somnade ganska snabbt.

Gillar

Kommentarer

Det låter som ni har en ljuvlig semesterresa!!

Kramar
hannadidrikson.blogg.se
Theresa,
Å vad ni verkar ha det härligt! Det ser väldigt vackert ut!!! Hoppas ni får en fortsatt fin semester! Kram!
mammat.blogg.se
Nina - Glamourmamman,
Åh, jag vill OCKSÅ vara i sol och värme!! Njut lite åt mig med 😊

KRAM
glamourmamman.blogg.se