Lamm, huvudvärk och läslust

Har haft lite vardagslyx ikväll. Käkade ute på uteservering för första gången 2009. Slog till och med till med lammracks, trots att jag har lite svårt för lamm. Men det var gott, om man bortser från att jag petade bort ganska mycket fett... Jag vet inte vad som händer, först brysselkål och nu lamm. Den här veckan måste gå till historien!

För övrigt gick det ganska bra för lilla familjen att vistas på "restaurang". L kissade ner sig när vi hade beställt, men som tur var var hon och pappa J och kollade på båtar när det hände, så hon satt iaf inte vid bordet. En stund senare välte hon ut ett glas mjölk, men det fick också hyffsat smärtfritt. Och det är ju inte så lätt med ett högt bord när man inte har sin tripptrapp.

Huvudvärken höll sig borta större delen av förmiddagen, men hittade sedan tillbaka -tyvärr. Känner mig ganska stel i axlarna/nacken, så det är väl någon slags spänningshuvudvärk. Får bli en ganska tidig kväll ikväll också, för nu är det ju snart långhelg och då vill jag vara pigg och glad. Imorgon är det Valborg, men sannolikheten för att vi ska se någon brasa är väldigt liten då det är utlyst eldförbud. Fast hellre eldförbud pga torka än att det regnar..

Imorgon ska jag försöka hitta något att ha på mig på kalas på fredag. Vet bara inte vad... Och så får jag nog köpa någon ny bok, det var flera dagar sedan jag läste ut Slumdog Millionere och nu bläddrar jag bara i tidningar om kvällarna... I-landsproblem...

Gillar

Kommentarer

Duracellmamman,
Hoppas du mår bättre i massor idag!
Underbar Prinsessa från helgen bröllop! Helt gudomlig klänning!

Trevlig Valborg!

Massor av varma kramar!
www.duracellmamman.se