Lamm, snö, lampor, vagn och babyskydd

Igår var vi på en jättetrevlig middag hos goda vänner. Vi fick supergod Trettonafton-middag bestående av lammstek, rotfruktsgratäng och sherrysås - mums!

Idag blev det lite sovmorgon innan det var dags att ta fram skyffeln och skotta igen. Shit, vad mycket snö det kommit inatt! Och eftersom maken är väldans förkyld så fick jag också dra mitt strå till stacken. Även om det inte är helt lätt nu med den stora magen. Puh!

Annars har jag hunnit med att shoppa lite nya lampor att ha i fönstren nu när adventsljusstakar och stjärnor åkt bort. För det har de också gjort idag. Nu lyser nya lampor i några av våra fönster och det känns riktigt bra. Alltid roligt med lite nytt! Och efter städning imorgon kommer det att kännas fräscht inför den fortsatta helgen också. Ahh!

Vagnen har också åkt ner från vinden och inspekterats. Den är ok, förutom att sufletten blivit solblekt, men det visste jag redan. Besökte Babyproffsen där vi köpte vagnen för att höra om man kan beställa en ny suflett eller få den omsydd eller liknande, men det var absolut inget som de kunde stå till tjänst med. På Babyland däremot så skulle de kontakta Brio och kolla upp alternativen. Skillnad!

Tyvärr blir det ett nytt babyskydd eftersom det gått 5 år sedan vi använde L:s och de har ju ett bäst före datum. I flera år har jag sagt att vi skulle sälja det, men det står fortfarande kvar här så nu är det ju bara att slänga.... Klantigt!!

Jaa, det var de här dagarna! Tiden går i full fart. Känns otroligt skönt att det är fredag imorgon, trots att det känns lite som söndag idag eftersom maken ska jobba imorgon. Imorgon kanske jag lyckas få in något foto i den här bloggen också!! :-D

Gillar

Kommentarer

Linda,
Tråkigt med så dåligt bemötande, hoppas dom på babyland kan hjälpa er iaf. Blekta suffletter sitter ju på var och varannan vagn så det borde ju finnas som "reservdel" tycker man.
Vi har sålt babyskydden direkt efter varje barn då man ju inte vet när/om man får fler barn och det är tråkigt att det bara står och blir oanvänt annars, 5 år går fooor:(
Kramar
www.uppochnervandahuset.se
Mamma Stina,
Åh, det vore ju superkul om du ville fota dina fönster! Behöver fönsterlamps inspiration!
minbebis.com/blogg/stina/