Lång dag

Torsdagen kändes jättelång. På ett bra sätt. Vi hann med en pw innan frukost, frukost i lugn och ro, slappa, sola och läsa vid poolen, en sen lunch på italienskt ställe, softa på rummet en stund, tåg till Malaga, shopping, trerätters middag och taxifärd hem.

Efter shoppigen, förresten så tycker jag att man i Sverige borde bli lite bättre på att ta hand om sina kunder även i större butiker. Det är bra service att någon utanför provrummet kollar om det finns annan storlek så att man slipper ta på sig och gå ut i butiken och leta.

Iaf, efter shoppigen gick vi för att äta. Lite halvtaskig service och vi vet inte om det berodde på att vi var ett gäng tjejer eller att personalen var dålig på engelska och att de helst ville slippa prata med oss. Jag gick på toaletten strax innan vi skulle lämna restaurangen och insåg då att jag de senaste 2,5 timmarna suttit med tröjan ut och in - och ingen hade reagerat!! Trots att det var ett tryck på framsidan, som alltså inte synts under hela middagen!!

Hann med ett besök på ett nattöppet apotek också innan vi lämnade Malaga. Fick handla hostmedicin genom en liten lucka och blev ganska lugn när det visade sig att jag fick flytande Vicks och inget konstigt narkotikapreparat.

Nu hoppas jag bara att Vicksen gör nytta så att jag och Cool får sova inatt. Vi har båda lyckats få bort den plastade frottén som lät som ett gnisslande tåg...

Gillar

Kommentarer

Tina,
Haha! Härligt att du satt hela middagen med tröjan ut och in! KRAM!
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Maria,
HaHa!! Då kan du ha tröjan på andra hållet idag 😊
Är de rädda att ni ska kissa i sängen eftersom de ha plastat in den??!! 😊

Kram kram
sagafia.se