Långfredag & skämskudde

Jag fattar verkligen inte varför jag inte får till bloggandet när jag är ledig?? När jag egentligen har mer tid över för att faktiskt blogga, så får jag inte till det alls! Nu har dagarna gått och vi är inne på sista versen av den här knasiga påsken 2020.

Långfredag. L & jag tog en soft förmiddag med frukost framför slutet av filmen som vi inte orkade se klart på Skärtorsdagen :-) Alltså, vilken lyx!

Sedan rensade vi och fixade lite på hemmaplan innan vår boys kom hem. Då kunde kidsen ä n t l i g e n få sina första påskpresenter. Ville skriva påskägg men det var påskpåsar :-)

Jag hade tänkt sprida ut allt under påskhelgen men iom att R var borta Skärtorsdagen så fick de två påskpåsar på Långfredagen, en från mormor & morfar och en liten från oss.

Sedan körde vi en riktigt härlig fredagskväll med hemmagjorda pizzor och en massa tv-tittande. Alltså, måste slå ett hårt slag för "Bäst i Test" på SVT igen. Fantastiskt kul program! Har ni sett det? Jag gillar att hela familjen tycker att det är kul och att det är något vi faktiskt tittar på tillsammans.

Sedan kollar vi faktiskt också på årets "Robinson" :-) Fast det är lite mer skämskudde över det, ha ha! Men även detta är ett program som vi tittar på hela ligan. Finns det något sådant program som du skäms lite över att titta på men ändå kollar på?

  • PÅSK

Gillar

Kommentarer

MissMadde,
Jag känner att jag inte kollar på tv så mycket längre. Känns hemsk men tycker de är för mycket reklam och skit program.
www.missmadde.se
liilah
liilah,
Vilka mysiga påsar! Vart har du fått tag på de?

Jag tittar inte heller på tv så mycket, sambon gör det desto mer, så har inget sådant program 😊
nouw.com/liilah
Popprinsessan
Popprinsessan,
Tyvärr har jag inte köpt påsarna i år, men tror att de kommer från Lagerhaus. Brukar köpa på mig när jag springer på sånt 😊
nouw.com/popprinsessan
liilah
liilah,
Ja, det känns som att de skulle komma från Lagerhaus 😊 Har en hög med olika presentpåsar med inga liknande dessa, får ha utkik nästa år 😊
nouw.com/liilah
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Sorterar mitt TV tittande det blir sport, som just nu lyser med sin frånvaro. Därefter serier och nyheter förstås.
nouw.com/stenhagenbettan
Popprinsessan
Popprinsessan,
Hi hi, och sport kommer nog sist på min lista 😊
nouw.com/popprinsessan
Therese ,
Låter som ni haft en härlig påsk, här är vi nyss hemkomna från stugan där vi ingen fungerande TV haft, så en av sakerna vi definitivt ska kika ikapp är Bäst i test 😃 KRAM
lurans.blogg.se
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Jag ÄLSKAR Bäst i test! Världens bästa program. Vi skrattar så att vi kiknar här hemma och både jag och min syster går och sjunger på deras små jinglar hela tiden. "Vem är påskharen? Vem gömmer sig däri?"
nouw.com/annaskarblom