Långhelg & liljekonvaljer

Vilken otroligt skön dag vi hade i torsdags!

Det började dock lite halvbra när jag och den fyrbenta fluffiga hamnade mitt i ett åskoväder när vi var ute och gick... Den fyrbenta är otroligt "smällrädd" så åskknallarna var inte precis toppen. Så pass att hon faktiskt kräktes - men jag tror eg att det var för att hon ätit gräs... Det kom bara så passande efter värsta smällen!

Men när vi stod och försökte skyla lite under ett träd insåg jag att det faktiskt kommit några enstaka liljekonvaljer! Ahh, min favoritblomma! Så helt misslyckad var inte promenaden ändå! Och strax efter att vi kommit hem så sken solen..

Vi gav oss iväg på en liten familjeutflykt med båten. Det finns en app som heter Hitta ut som handlar om att man ska hitta olika checkpoins i naturen och för oss är det lite kul att utforska denna närmiljön som inte är vår "hemmamiljö". Eller ja, alla i familjen är väl inte lika exalterade när jag föreslår att vi ska ut och leta hitta-ut-kontroller :-) Och vegetationen på ön vi valde att leta på var något tuff emellanåt, haha! Men när vi hittat alla kontroller och satt och grillade korv på stranden var det iaf glada miner!

Och kolla här! Just här var det inte speciellt svår natur att ta sig igenom! Det såg faktiskt ut som en sandstrand i Thailand eller något tycker jag! Tyvärr var det en mycket liten del av ön som såg ut just så ha ha!

Vi avslutade utflykten med ett premiärbesök på Glasspråmen och jag landade sedan i en solstol under eftermiddagen. Såå skönt och precis vad jag behövde!

En middag ute i kvällssol och en riktigt skön kväll då vi satt ute länge var pricken över i:et för en toppendag. Älskar den här långhelgen!

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,

Liljekonvaljer😍. Vilken vacker plats du hittat med. Nu vet ju inte jag exakt var du bor men jag anar blåstång i vattnet så västkusten kanske?. Superfint i alla fall.

nouw.com/shining
Popprinsessan
Popprinsessan,
Sommarhuset är i Blekinge så det var i skärgården där vi var på utflykt. En oväntad liten "strand" på ön vi besökte, superfin!
nouw.com/popprinsessan

Trots rädd hund verkade ni ha en go dag. Ska koll in appen

Kram Kajsa

www.bland-kastruller-och-vinglas.se
Jenniesh
Jenniesh,
DE small riält...:// gott
nouw.com/jenniesh
Evaeliasson
Evaeliasson,

Underbart med liljekonvaljer redan 😊

nouw.com/evaeliasson
Popprinsessan
Popprinsessan,
Ja, men om någon vecka doftar de nog lite mer 😊
nouw.com/popprinsessan
Elina,

Men vilken spännande app, det måste Jag kolla in. Härligt att du hittade liljekonvaljer, vi har ett stråk på baksidan men de har inte tittat upp än

detkaosvikallarvardag.com
Popprinsessan
Popprinsessan,
Det var nog lite i tidigaste laget att plocka dem måste jag erkänna.
nouw.com/popprinsessan
minasvarld
minasvarld,

Åh Vad underbart det låter och ett perfekt avslut att hamna i solstolen under kvällen. Älskar doften av liljekonvaljer och de är så vackra ❤

nouw.com/minasvarld
Popprinsessan
Popprinsessan,
Helt klart min favoritblomma!
nouw.com/popprinsessan
LindaLinnros
LindaLinnros,

vilka våriga bilder! 😃

nouw.com/lindalinnros
Popprinsessan
Popprinsessan,
Madelena
Madelena,

Åh liljekonvaljer. Så vacker blomma, och vilken doft. Den appen lät rolig. Allt som gör att man kommer ut är bra tycker jag. Nu får man röra på sig lite mer med en sådan.

nouw.com/madelena
Popprinsessan
Popprinsessan,
Tyvärr doftade inte mina något när jag plockade dem, var nog lite för tidig. Men snart så!
nouw.com/popprinsessan
Marie,

Ja den där appen och grejejn med hitta ut har vi också fått hem både karta och papper och allt om, det verkar spännande ska kika in det mer. Skönt att komma iväg på båtutfllt

sweetwordsbymirre.com
Popprinsessan
Popprinsessan,
Det är lite kul att ha ett mål och något att gemensamt leta efter när man är ute på en liten utflykt. Framför allt för oss som normalt sett har många vänner på besök på sommaren, då kan man åka till olika ställen. Kanske inte denna sommaren då, men förhoppningsvis nästa 😊
nouw.com/popprinsessan
Lena
,

Gillar också Liljekonvaljer, trodde dom var fridlysta, kanske olika beroende på var man bor.

Popprinsessan
Popprinsessan,
Var tvungen att kolla nu, men de är bara fridlysta i vissa delar av Sverige, som tur är!
nouw.com/popprinsessan