Långhelg på Solsidan

Det har varit en skön långhelg!
Skönt att vi åkte redan i onsdags till Solsidan och att vi haft 4 kvällar att softa på och 4 mornar att ta det lugnt på. 4 mornar utan stress! Lovely! Och så sol på det!


Det har varit lite si och så med den lille rackarungen och sömnen, men det är ok när man inte har så mycket måsten på dagarna. Och det är ju inte helt lätt att plötsligt sova i en stor säng där inget tar emot på ena sidan..

Vännerna M & M med barn har varit och hälsat på lör-sön och jag hoppas att de tyckte det var lika trevligt som vi tyckte att det var! J var nöjd för han fick ju någon som ville åka båt med honom, barnen var nöjda för de fick kompisar att leka med och jag var nöjd för det alltid lika trevliga sällskapet :-)

Det var toppenväder och vi kunde sitta ute och äta både luncher och middag och det blev både båtturer och bad i tunnan. Barnen blev blöta om fötterna när de stod för nära vattenkanten några gånger och doggen D blev mätt i magen när det plötsligt fanns två tvååringar som tappade mat;-)


Älskar det där trädet av någon anledning! Tycker att de ser så mäktigt ut på något sätt. Majestätiskt.
Tycker att vi hunnit med mycket i helgen:
Vi fick bort en hel del gamla löv och upptäckte både liljekonvaljer och rosenbuskar.
Vi fick hyffsad ordning på gäststugan och nu behövs bara lite piff där.
Vi insåg att vi inte har några djupa tallrikar så det hamnade på fixa-listan tillsammans med krokar.
Vi fick upp utemöbler och fick dit båten.

Nästa mission blir att köpa en tvättmaskin för att slippa släpa kläder fram och tillbaka och att hitta en bra löparrunda!

Gillar

Kommentarer

Helena,
Två tvååringar som tappar mat måste ju vara rena drömmen haha 😊
www.blogger.com/profile/111605893110558312
Tina,
Vilket paradis ni har skaffat er vännen! Det verkar ju helt magiskt! Förstår att det var himmelriket för Doggen D med två tvååringar som tappade mat! Hoppas du får en fin vecka! KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Linda K - Hemma hos Klintons,
Åh vad mysigt det låter. Helt perfekt 😊 . Och vad duktig du är med träningen. Snart är det min tur att ta tag i min träning. Kramar Linda
houseofklinton.com
Anonym
,
Hej! Ja det var verkligen en toppenhelg. Vi tackar så mycket! Ha en bra vecka, kram M och M