Läsk, vatten eller mjölk?

Vaknade upp med samma status som jag somnade, galet illamående. Jag trodde nästan att det här illamåendet var över, men det kanske snarare bara tog en liten paus? Man skulle ju kunna tro att jag går ner i vikt efter så mycket "knästående toabesök", men tyvärr är jag galet sugen på kolhydrater i alla former!  Stuvade makaroner, spagetti, ljust bröd med smör och ost, socker.....

Det svåra är dryck. När jag var gravid med L slutade jag dricka light-läsk. Som vv-are blir man ju lätt insnöad på att bara dricka light.. Då smakde jag otroligt illa i munnen hela tiden under illamåendeperioden, så då blev det mycket oboy och coca cola. Vatten smakade riktigt illa. Sedan kom jag in i en mjölkperiod då jag drack mjölk till måltiderna. Konstigt - så fort L var född så försvann det suget igen!

Frågade bm om light resp vanlig läsk, hon menade att det är bäst att dricka vanlig läsk, men det beror ju så klart på hur mycket man dricker. Nu är jag ingen stordrickare så, men vill helst inte gå upp så himla mycket under den här graviditeten eftersom jag redan är överviktig. Som tur är funkar vanligt vatten den här gången och jag älskar kallt vatten! Men det är inte alltid så kul.. "ett glas vatten tack!"... Försöker lära mig dricka lite mineralvatten och det går bra om det är smaksatt, men det är inte jättegott. 

Det är lite kul att se om skillnaderna i graviditeten betyder att det kanske är en liten lillebror i magen?
Nu är det iaf dags att försöka få ner lite frukost i den här illamående magen  - dagen  har mycket på agendan!
Är det en liten Emil eller Ida? L:s namnförslag :-)

Gillar

Kommentarer