Lax och änglaspel

Idag var det tidig uppstigning efter en natt med otroligt lite sömn. R verkar ha haft ont någonstans, som i magen, och har varit vaken m y c k e t. Och så skulle vi vara på dagis kvart i sju. Puh! Men det gick bra och efter en föräldragruppsträff med R:s kompisar avklarade vi lite shopping. Nya vinterskor till L, eftersom hon plötsligt växt så att det knakat och de skorna vi provade för ett par månader sedan var plöstligt för små... Och så blev det en ny mössa och halskrage till R. Och en kokbok till mig själv :-)


Receptet på laxen är inte hämtat från den nya kokboken, men det var ett nytt recept som jag testade. Laxpaket med morot, sockerärtor, purjolök, kokosmjölk, ingefära och sweet chili. Väldigt lättgjort. Kanske behöver justeras lite tills nästa gång, med lite mer smak, men såå smidigt att allt lagades i ett foliepaket.


Under middagen önskade L att vi skulle ha änglaspelet igång. Det är så kul att se hur roligt hon tycker att det är. För precis så tyckte jag också när jag var liten och farmor hade det. Nu har jag fått ta över det och tycker nästan att det är lite stressande när det plingar på för fullt...

Gillar

Kommentarer

Anonym
,
Hej hjärtat! Laxen ser riktigt god ut! Det är samma sak här med Tuvas kläder och skor. När jag provade på henne för någon månad sen kunde hon ha allt, nu är allt för litet helt plötsligt. Hoppas du har en lugn och mysig kväll. KRAM!