Leende och utmaning

Det sägs ju att bebisar inte skrattar när man tror att de gör det, utan att de då är typ gaser i magen eller något. Men jag är säker på att lillebror här ler! Varför skulle han annars le när jag knäpper upp för att ge honom mat? Eller när han hör min röst om någon annan hållit honom en stund? Nej, jag tror att han faktiskt ler!

Igår blev jag lite ledsen när L valde pappa J före mig. Hon har börjat göra det den sista tiden och det kändes tungt för mig som alltid varit första valet för henne tidigare. Jag har varit så rädd att hon skulle känna sig undanskuffad när det kom ett syskon, men så visar det sig att det är jag som känner mig undanskuffad... När jag frågade henne varför hon inte vill mysa med mig, sitta med mig osv längre så svarade hon att jag ju håller i R och att hon bara tramsar - precis som om hon skulle vara ivägen! Jag VILL ju ha henne nära mig, även o jag sitter med R - och det försökte jag förklara för henne. Tror att hon nog förstod mig lite, för idag har det varit mycket bättre.

Det blev varken garderobsröjning eller fönsterputsning idag. Fick en väldans huvudvärk på em när vi kom hem från Ikea. Tvingade mig ut på en promenad, och hela familjen ville följa med, så tyvärr blev den inte så lång som jag hade behövt. Tyvärr får jag erkänna att jag misslyckats den här första veckan med Mamma Russins utmaning. 4 timmars promenad var det tänkt den här veckan, men jag har bara fått ihop 3 timmar.. Ser det som ett nederlag, men satsar på 5 timmar den här kommande veckan. Hoppas på fint väder imorgon :-)

Gillar

Kommentarer

Pernilla,
Han visar säkert att det är nåt han känner igen och tycker om. De säger ju att de redan i magen känner igen mammas röst så varför inte nu när han är större. Det är nog en extra klok kille som redan nu börjar charma sin mamma så han får det han vill. Akta dig 😉

Vi har haft en helt underbar helg. Jag har bara njutit och det har inte varit någon press allt. Totalt avslappat.

Pressa dig inte om du inte uppnår utmaningar. Det skall vara för din skull och om du är helt slut får du ändå inte ut något av det. Det kommer skall du se för det låter som DU vill.

Kram
trekillarochentjej.blogspot.com
Potatishäxan,
Johanna sa till mig i fredags att jag bara grejar med min telefon istället för att vara med henne. Den du!
www.blogger.com/profile/018631233984026212
Linda,
Jag var tyvärr också tvungen att erkänna att jag misslyckats med träningen förra veckan, 3 timmar var vad jag fick ihop, men vi tar det denna vecka!

Visst är det jobbigt då barnen väljer den andre föräldern framför en själv men samtidigt kan det ju vara bra för J att få en närmare relation till L också.
Oscar har i flera år valt maken framför mig så jag vet hur det känns:(
Kramar
www.uppochnervandahuset.se
Therese,
När Bogge kom blev Luran pappas flicka så det skrek om det, men nu är ordningen återställd 😉 Massa kramar till dig <3
www.blogger.com/profile/107096415516469723
Therese,
Ja det är bara att klippa av en reva och ta bort den nedersta bladrosetten och sätta det udner jord så ska det komma rötter där, har aldrig testat förr så jag hoppas det ska fungera! Isf är det väldens mest lättsamma blomma 😃 KRAM
www.blogger.com/profile/107096415516469723