Lejonligan är samlad igen!

Nu är jag hemma från helgens äventyr. En kort pit stop i Ullared där jag gjorde några snabba fynd och hann med en snabb kram med finaste Glamourmamman Nina. Ett par julklappar till barnen är fixade och adventskalendrar från Lego & Playmobil. Insåg när jag kollade på kvittot idag att jag fått betala för den ena kalendern två gånger, och det är ju lite surt.

Sedan har det varit Bokmässa för hela slanten. Dock var det nästan inte någon av mina favoritförfattare (författarinnor) som släppt några nya böcker. Både Denise Rudberg & Camilla Läckberg kommer med nya deckare i höst. Passade dock på att köpa en ny Supercharlie-bok till R och fick den signerad av självaste Läckberg och Millis Sarri som illustrerat.


Underbara Martina Haag ställde också upp på bild när jag köpt ett signerat ex av hennes senaste alster. Hon hade inga skor på sig och kände sig lite kort bredvid mig så hon stod på tå och jag knäböjde lite :-)


En bok som jag siktat in mig på var förstås Fredrik Backmans nya bok om Britt-Marie. Det var mässans längsta kö båda dagarna när Backman satt och signerade. Kanske för att han tar sig tid att prata lite med alla och ritar lite i alla böcker. Och kanske för att de hade ett photo booth i montern så att alla som ville kunde ta en bild ihop med honom :-)

Och så fick jag min Golden Year-bok signerad av systrarna Hannah Widell och Amanda Schulman. Var också med vid deras fredagspodinspelning och bjöds på både troschock, tårar, tal till ofödd bebis och mycket skratt. 

Provsmakade Tommy Myllymäkis supersmarriga potatis i smörsås med löjrom och lyssnade på Thomas Bodström som pratade om sin mamma med Alzheimers. Annars har det varit ganska kändistätt och jag har tom sprungit på ett par bekanta :-)

Nu är jag hemma och familjen är hemma från stugan. Lejonligan är samlad igen. Vi myser med pizza och tittar på Lejonkungen som jag shoppat. R har precis bytt om till sin nya Spindelmannenpyjamas och L sjunger med i sångerna i filmen. Hon har haft feber hela helgen men är nu äntligen feberfri.

Nu laddar vi inför en ny vecka med både födelsedagsfirande, middagar med gamla grannar och vänner, after work och förhoppningsvis träning. Nu ska vi snart provläsa lite i nya böcker :-)

Gillar

Kommentarer

Theresa,
Låter som du haft jättekul!!!! 😊
mammat.blogg.se
Fnulan,
Åh vilka härliga människor du träffat vännen!! Vilka böcker köpte du? Kramen
www.femme.se/fnulan
Åh, jag älskar bokmässan!
Skönt att febern gett med sig.
www.blogger.com/profile/111605893110558312
Therese,
Wow, så skoj! Bokmässan har jag alltid velat besöka.... Ha en fin fredag! KRAM
www.blogger.com/profile/107096415516469723