Libanesiskt, kändisdans och telefonförsäljare

Är nu hemma i söder igen. efter en snabb tur i huvudstaden. Det var en kul bröllopsfest och bruden var urfin i sin klänning och häftiga hårdekoration! Det bjöds på libanesiska smårätter och det var gott och kul. Jag har aldrig direkt ätit libanesiskt tidigare så det var skoj att få göra det just på det här sättet. När det serveras så, som en liten buffé vid bordet så testar jag allt. Hade jag gått till ett libanesiskt ställe och tittat på menyn hade jag antagligen inte alls vågat prova de olika sakerna som jag fick prova i lördags. Är faktiskt lite sugen på att kolla om det finns något bra ställe här i stan.

Jag trodde att jag skulle må pyton i går morse när jag vaknade, men jag mådde oförskämt bra! Med tanke på att jag inte dricker så mycket speciellt ofta längre :-) så trodde jag att allt bubbel, rödvin, dessertvin och massor av baileys skulle sätta sina spår. Mycket dans blev det också och jag är så glad över mina gamla bröllopsskor. Jag färgade in dem efter vårt bröllop och har nu använt dem många gånger. Det var ett bra köp!

Bjuder på en inte allt för smickrande bild på mig och en kändis som är vän till bruden :-)

Det var roligt att träffa gamla vänner och bekanta som jag inte träffat på 10 år. Vi hade också ett väldigt kul resesällskap och jag har skrattat otroligt mycket :-)

Vi kom hem vid halv tio igårkväll och hämtade direkt D och en sovande L. När jag bar in L här hemma så blev hon lite ledsen, jag frågade vad det var och hon svarade: "Jag har saknat sig såå mycket!". Ahh.....  När hon ändå var vaken passade vi på att göra ett toalettbesök och jag frågade om hon ville sova i vår säng, vilket hon så klart ville :-) När hon låg i vår säng så sa hon plötsligt: "Drömmer jag eller?". Ha ha, det var så gulligt och det kändes otroligt skönt att vara hemma tillsammans hela lilla familjen.

Idag var jag lite mör när klockan ringde, men tills slut ramlade jag ur sängen. Och det har varit full action på jobbet så jag har inte riktigt hunnit känna av min trötthet. Men nu.. när klockan är halv sju... Och fick just ett samtal som gjorde mig lite irriterad. För ett tag sedan var jag med i en marknadsundesökning för att kunna få gratis Spotify. Efter att jag gjorde undersökningen har jag blivit uppbringd av mängder av företag som vill sälja på mig/erbjuda mig... diverse. Trots att jag svarad i undersökningen att jag inte var intresserad av något.. Jag brukar alltid försöka lyssna på vad telefonförsäljare vill, har liksom svårt att avbryta dem, men när jag får tillfälle så tackar jag nej tack till vad de nu erbjuder. Idag var det en kille som ringde från något företag som sålde typ vitaminer osv. När han hade pratat om 1 av 2 erbjudanden så avbröt jag honom, trevligt, och sa att jag inte var intresserad men tackade för erbjudandet. Då svarar han mig. "Men du kan väl ändå lyssna färdigt först?", nej tack sa jag, jag håller på att natta barn och är inte intresserad. Återigen försökte han med "men du har ju inte hört det bästa ännu." Nej tack, sa jag men han fortsatte. Tills slut var jag tvungen att fråga "förstår du inte? Jag är inte intresserad och att jag inte hade tid!". Varför ska det finnas så tråkiga människor som förstör för alla andra? Jag kan ju inte direkt påstå att min inställning till telefonförsäljare är bättre nu...Och inte sjutton har jag fått något gratis Spotify heller...

Gillar

Kommentarer

charmkatti
charmkatti,
Jag har inte heller fått nått gratis spotify premium... vi får nog nöja oss med gratisversionen 😟

Vem var kändisen? Jag har inte nån koll alls, eller så är hon kanske inte så känd 😉

Kramar, kramar!!
www.charmkatti.se
Popprinsessan
Popprinsessan,
Det är Big big world-Emilia 😉
www.blogger.com/profile/155845000370253630
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229