Linslus!

Detta är enda veckan under sommarlovet som barnen är på fritids respektive dagis. Idag skulle båda iväg på lite utflykt.

Under em fick vi ett meddelande av en vän som jobbar på tidningen som noterat att L var med. Hon hade visst råkat vara på plats när det skrevs en artikel om vad som händer på Fredriksdal den här veckan.

Foto Emil Langvad HD
Roligt att det händer lite för barnen när de inte kan vara lediga. Roligt är det också att L leker med tjejer från andra klasser som hon inte brukar leka med annars. Speciellt tycker jag att det är roligt eftersom hon haft en liten "konflikt" med en av tjejerna tidigare. "Tyvärr" har vi haft planer varje em denna veckan annars hade L gärna lekt vidare med någon av tjejerna på hemmaplan.
Fast jag tror att L är ganska nöjd med eftermiddagen iaf. Först en stund hos frisören som resulterade i rakt hår och klubba. Sedan en stunds lek på ny klätterställning mitt i stan i väntan på mat. Och så sushi som är L:s favorit, är faktiskt förvånad för det känns så olikt L. Men kul att hon gillar det! Och R är nöjd om han får typ pasta och soja, ha ha!

Gillar

Kommentarer

Helen.HUSnrNIO,
Här kör vi också fritids och dagis den här veckan. Sista veckan före semestern och Ms allra sista dagar på förskolan för alltid. Det är lite märkligt men så härligt för han längtar efter skolan han 😊
Kul med bilden i tidningen och vilken fin klänning hon har på sig.

Svar: Nej det inte medvetet. Måste ha kommit åt någon tangent någonstans… Nu fungerar det att kommentera igen!
Det är inte alls svårt med gelatinblad! Många verkar tro det. Senast idag övertalade jag en kollega att prova på att använda gelatinblad och hon hade samma tankar som du och alltid bläddrat förbi recept med gelatin i.
Sen kan det ju alltid gå fel eller bli mindre bra men det är ju bara att göra om 😊
Du grejar det! Kör på pannacotta till helgen vetja 😉
Kram & trevlig kväll!
husnrnio.se
Maria,
Lite kul att hon gillar sushi, inte så vanligt barn 😊
S har carpaccio som en av sina favoriter, också lite ovanligt.

Vilken fin klänning L har på bilden.

kram kram
omlitenochmig.se
Jenny,
Fina L. Klart hon får vara med på bild
Vi har tidig semester så vi får se hur våra har de på dagis och fritids from 21/7.
Allt löser sig.
Hoppas vi kan ses mer i sommar. Kram
nockinocki.blogg.se