Listen

Igår överraskade J mig  med en inbokad tid på spaet här. En härlig miljö men jag blir alltid lite lätt obekväm när jag inte vet hur allt går till. Kontrollbehov?!? :-)

Fick först en liten genomgång av stället och fick välja en sten i en korg. Ordet på stenen skulle vara det jag la fokus på under mitt besök. Mitt ord var LISTEN. Jag fick kasta stenen i ett bad med stenar och samtidigt önska mig något.

Sedan var det tydligen egentid för mig. Inte helt klart och där kom den där obekväma känslan in. Satte mig i ett varmt utomhus bad och försökte andas djupa lugna andetag och slappna av. Det gick ganska bra, men jag funderade på om det skulle komma någon och säga till när det var dags för mig att få massage..


Ett tecken på att jag borde jobba på det här med att slappna av är kanske just det att jag har lite svårt för att just slappna av...

Men visst kom det någon och sa till en stund innan det var dags och jag fick lägga mig i ett relaxrum och bara softa en kvart innan massagen. Sååå skönt! Grymt sköna bäddar och jag hade gärna bytt ut en av sängarna på hotellrummet till en sådan bädd :-)

Och massagen var jätteskön. Heta stenar och en traditionell hawaiansk massage. Mycket skönt och välbehövligt. Min man vet precis vad jag behöver! 

Gillar

Kommentarer

Jenny,
Åhh vad härligt. Det är du sååå värd vännen. Jag ska planera något spa lr annat avkopplande för mug framöver tror jag ��
nockinocki.blogg.se