Listornas dag

Riktigt skönt att vakna upp och känna att vi har en hel dag med bara familjefix! Det gör absolut inget att vädret är lite grått och vått, det blir nog bara enklare att hålla sig inne och städa då :-) Mina listor har redan börat ta fart! Just nu finns det tre; att göra, att handla och att fixa imorgon. Att fixa imorgon blir sådant som vi kommer på att vi behöver typ en sladd till en ny lampa eller en ny dörr till ett skåp på badrummet. Det känns liksom bättre att kunna beta av sådant imorgon, för idag har vi ändå en tid att passa iom att några vänner kommer över på bastu och middag ikväll.

L är på ett strålande humör och sjunger och leker på sitt rum. Den där Barbiefilmen med de tre musketörerna är verkligen en stor favorit och hon går omkring och säger repliker ur filmen hela tiden! Ska försöka kolla upp några fler filmer till jultomten :-) Ännu en lista :-D


Hoppas att alla får en en härlig höstdag!

Gillar

Kommentarer

HUSnrNIO
HUSnrNIO,
Den filmen har varit en favorit här länge! Alla sångerna kan man höra lite varstans i huset=) W har även de flesta andra Barbiefilmerna och de är bra enligt henne så det är ju toppen att köpa. Ha en trevlig helg med allt fix.
hilajns.blogg.se
Frida-FantastiskaMamman
Frida-FantastiskaMamman,
Hade egentligen också en lista att bocka av...men hamnade i sängen istället...

Ha en fin lördag..
Kramar<3
fantastiskamamman.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229