Lite grönt och lite lutning

Så löjligt, men idag när jag kollade till min odling i pallkragen så blev jag så glad! Det har plötsligt ploppat upp en massa små gröna skott! Igår var det inga bland morötterna eller basilikan, men nu är det fullt! Salladen kom upp direkt - om det nu är sallad och inte ogräs :-) Men eftersom jag inte har några gröna fingrar så är det extra kul!
Något som inte är lika kul är att vår tomt lutar... Det innebär att vi alltid har problem när vi säter upp en pool. Vi har kasserat ett antal men förra året funkade det superbra. Eftersom vi nu bygger om entrén så kunde vi inte riktigt ha samma pool på samma ställe just nu, så jag köpte en annan pool som vi satte upp en bit därifrån. L tog ett premiärdopp och idag lutar det otroligt mycket!!! Vattnet är mm från att rinna över ena kanten, vilket eventuellt också innebär att poolen är förstörd... Ahh, så trist! Nu har vi börjat tömma ut vattnet så ska vi försöka flytta den när bygget är klart..
Idag har L varit superduktig! Både hon och jag skulle klippa oss idag efter jobb/dagis. Jag bad henne imorse vara supersnabb när jag kom för att hämta henne, och det var hon också! Känns kul när hon är duktig!
Tyvärr så är det en period igen när hon absolut inte vill till dagis. Vet inte riktigt vad det beror på.. kanske att många börjar vara semesterlediga. Det är stooora krokodiltårar varje morgon och jag får lite ont i magen varje gång jag går och en fröken står och håller min gråtande dotter som ropar efter mig... Sedan vet jag att allt slutar upp så fort jag har kommit därifrån. Vi får se hur det går imorgon. Jag håller mina tummar :-)
Jag hoppas också att jag kommer att kunna sova gott inatt. Det har varit ett par nätter utan mycket sömn, så nu känns det som om det är extra stort behov. Fördelen är att det nästan inte är något att se på tv :-D

Gillar

Kommentarer

Rebecca,
Vi har med en lutandes tomt. En bit rakt så poolen kan stå ordentligt men då blir det lite trångt bland möblerna, trist.
Mysigt med premiärdopp. Här har vi premiärat i poolen men jag tänkte ta premiären i havet någon kväll nu i veckan, utan barn.

Det är jätte jobbidt dåbarnen blir ledsna närm an går, även då man vet att det blir bra så fort man gått utanför dörren. Hoppas det går bättre i morgon.

Kram och Sov gott!
www.cheeky.nu
Frida-FantastiskaMamman,
Men vad trist, hoppas att poolen går att använda igen. Man blir alltid glad när barnen hjälper till & gör som man säger utan en massa tjat;)
Hoppas att du får sova JÄTTEGOTT inatt!!!
Kramisar<3
fantastiskamamman.blogg.se
Linda,
Åå vad roligt med sådden, förstår din glädje, det är ju så kul när man ser vad man kan lyckas med:)

Tråkigt med poolen, men det är svårt att få det bra, vi hade en platt tomt i förra huset men ändå lutade alltid poolen:)

Kramen
www.uppochnervandahuset.se