Lite kille med stort hjärta

Igår hade vi samtal med en av pedagogerna på R:s avdelning för att prata lite om hur det gått med bytet till den stora avdelningen.

Sammanfattningsvis kan man väl säga att det oftast är en glad kille som är väldigt framåt, som gärna vill vara delaktig och gärna lära sig. Ibland är han lite moody (no shit!) och han påverkades väldigt tydligt när hans bästa (tjej-)kompis "skulle gifta sig med en annan kille" och inte ville leka med R längre. (Som "tur" är har hon visst ändrat sig igen :-) )


Det han gillar absolut mest just nu är att pyssla & pärla. Men att rita, läsa, leka med bilar, lego & tågbanan kommer kort därefter. Han gillar att vara ute och leka och är nog faktiskt lite bättre på att sysselsätta sig själv just utomhus.


Det är också killen med ett stort hjärta. Som ofta har små presenter inslagna i papper och  m y c k e t  tejp till någon av oss andra i familjen.Han älskar också att sjunga och kan redan vissa av låtarna som L ska ha i sin nya föreställning med teatern ;-)

Nu när det närmar sig höstlov och resa till värmen för vår del ser han absolut mest fram emot att bada! För bada är också något han är bra på!

Gillar

Kommentarer