Lite lätt ångest


Nu börjar det faktiskt kännas lite jobbigt att jag ska lämna den här plutten och hans syster hemma i nästan 4 dagar!!

L har jag varit ifrån förr och det känns ändå lite lättare eftersom vi kan prata. Men lillebror... vill inte att han ska känna att jag överger honom... Har bara varit borta från honom ett dygn tidigare, och det hann jag liksom inte oroa mig över eftersom jag inte visste om det (Boston).

Fördelen är att pappa J får riktigt mycket kvalitetstid med sina barn. Fast det är klart, sedan åker han en vecka till Hawaii :-)

Imorgon blir det extra mycket mys med mina busar! Usch, det kommer att kännas jobbigt att gå ut till taxin på torsdag morgon!

Gillar

Kommentarer

Jessica,
Åh jag förstår dig!! De är ju så små och fina! Men du får se det som att ibland är det bra att längta! Kram på dig o ha en härlig trip!
www.rekoklover.se
Tina,
Åh hjärtat! Jag förstår att det känns tungt men samtidigt så kommer de ha det super med sin pappa och så får de hem en utvilad mamma och eftersom ni alla har längtat efter varandra kommer ni ha det supermysigt när du kommer hem! KRAM!
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Mamma Russin,
hej hej..
men usch så jobbigt.. 😟 var ska du ? har mycket att läsa ikapp här tror jag.. har legat på latsidan ett par dagar nu. ./

kramkrma
www.blogger.com/profile/166633865938851156