Lite off

Jag har varit lite off ett par dagar. Bråk med L och noll i tålamodsbanken har gjort sitt. Antar att det kan vara den störda sömnen sedan ett halvår tillbaka som gör sig påmind.. En anledning till att ta tag i R:s sovrutiner kanske...

Träffade R:s föräldragruppskompisar igår och det var lika trevligt som alltid. Det är peppande att träffa dem och prata om hur den eller den gjort i det fallet, vad den lille eller lilla tyckte om det och hur det gått att flyga eller vad det nu kan vara.

När vi kom hem testade vi att sitta i stol för första gången och det gick sådär. Även om jag rullade ihop en handduk och la framför R så ville han liksom framåt. Han lutade sig så mycket framåt för att kunna sutt apå stolen att han till slut kräktes lite... Och nja, morotspuré var nog inte lika smaskigt som palsternackspuré. Försökte två gånger och R bara illskrek och hade kvar det i munnen. Svårt läge liksom... spotta ut eller svälj, men när han bara hade kvar det i munnen så jag fick liksom dutta med papper för att få bort det. Det får bli ett nytt försök idag och funkar det inte då heller så struntar vi i morot ett tag och testar något annat.

Idag har jag varit ute och försökt shoppa lite. Är ute efter klänningar till mig själv, vardagsklänningar som passar vädret, dvs inte långärmade eller stickade. Hittade nada! Får kanske försöka mig på postorder om jag hittar något på nätet.

Nu ska jag packa inför morgonens avfärd uppåt längs västkusten. Jag ska öva på att packa lite... Fast sängkläder och handdukar tar plats!

Gillar

Kommentarer

Tina,
Hej gumman! Hoppas du känner dig bättre i humöret snart. Vissa dagar känner man sig helt enkelt inte på topp. KRAM!
www.blogger.com/profile/064520350022772886