Lite shopping igen

Idag var jag på PoP för att lämna tillbaka en vindoverall som jag köpte till R. Eller rättare sagt fick han en overall av svärmor som var alldeles för stor, och när jag lämnade tillbaka den blev jag kär en en tunn overall men säljaren övertalade mig då att köpa en vindoverall istället. Nu har jag tänkt några dagar på saken och insåg att jag inte känner att jag kommer att använda vindoverallen.Vet inte om jag kommer att använda den andra overallen heller, men jag blev helt KÄR i den sist!!

Det är kanske lite svårt att se, men overallen är jeansfärgad och ganska tunn i bomull. Jag tycker att den är så söt och kunde helt enkelt inte motstå den!

Och så blev det ett par jeans till L också. Hon har växt ganska mycket och den sista tiden har hon mest använt tights och klänning (eftersom hon gärna vill ha det) och när jag nu plockar fram byxor så inser jag att de är på gränsen till för korta. Hoppas att de här nya passar så att jag slipper byta - igen!

Gillar

Kommentarer

Lina,
Oj vilken fin! Tyvärr kan jag nog inte klämma ner min 5 åring i en sån längre 😉

Åhh gillar du inte skor? I LÖÖÖV skor!!!! =)
www.gammalfjortis.se
Frida-FantastiskaMamman,
Ja du barn växer så det knakar, här behöver det köpas både nya byxor och skor till våren....
Men jag köper gärna nytt, bara vi får vår någongång...

Kramar<3
fantastiskamamman.blogg.se
Anonym
,
Hej, nu är tävlingen i samband med Lykkeliam avslutad, kika in och se om du vann! Passa på att vara med i min tävling i samarbete med Prodermtävlingen, 10 flaskor solmousse i potten!
Linda,
Ser jättefin ut, man ska gå på känslan, känns det inte som du kommer använda den andra så är det säkert så, och pop är ju ganska dyrt då det är ju inget man värmer garderoben med:)
Kramar
www.uppochnervandahuset.se