Lite stress och lite framförhållning

Det där illamåendet vill visst inte riktigt ge med sig. Jag jobbade hemifrån igår för att inte sprida några bacillusker, men idag var jag tvungen att åka till jobbet. Ganska skönt på ett sätt, för det är lättare att känna efter och känna sig sjuk på hemmaplan. Å andra sidan är det inte kul att må illa när man inte är hemma. Men så länge det stannar vid illamående så är det ok. Tror att det kanske är magen som inte riktigt vill kännas vid lagad mat. Så att nu ingen får för sig att mitt illamående beror på något annat.

Har känt mig lite stressad över ett stort utskick som jag har deadline på ikväll. Nu känns det faktiskt ganska bra. Jag har faktiskt lärt mig lite i både PS och InDesign, även om det är med betoning på lite, trots att jag inte kunde ett dyft i september. Tycker att det är riktigt kul!

L var Askungen idag på sin maskerad. Inte helt oväntat! Det var hon förra gången också, men det hindrade henne inte. Hon var så fin och så stolt i morse när jag gjorde henne klar och skjutsade henne till dagis. Fördelen med just Askungen var att vi hade allt hemma och inget nytt behövdes inköpas :-)

På tal om att handla så är nu J iväg och handlar inför morgondagens och lördagens kalas. Imorgon blir lillskruttan 4 år! Helt otroligt! Och för en gångs skull har vi köpt alla presenter för länge sedan. Jag kommer knappt ihåg vad vi har och var vi har gömt det... Nackdelen med att vara barn och fylla år så nära jul är att L knappt har önskat sig något, hon fick så mycket i julklapp, plus att hon fick en hel del när vi var i USA precis efteråt. Det känns iaf otroligt skönt att inte behöva stressa runt med det också! Speciellt inte eftersom den här veckan bara försvunnit i rasande fart med den där magsjukan.

När L har badat klart och varvat ner lite (hon är helt uppspelt idag!!) och hon är nattad ska jag försöka få lite grepp om de utspridda, gömda presenterna... Imorgon blir det lite skönsång på morgonen och sedan en mysdag för L och mig. Vi ska blåsa så mycket rosa ballonger som mina lungor orkar... :-)

Gillar

Kommentarer

Mamma Russin,
hej gumman...

men så söt liten L.. 😊 pluttan, vill hon har längre hår? hihi..

jobbigt när ditt illamående inte vill ge sig då.. 😟 hoppas det är borta imorgon..

haha, nä jag kan inte ha mössa på mig.. tycker jag ser ut som en seriemördare, haha..

KRAM
enburkrussin.se
Jeanette,
vilken söt dotter du har!! Och vad fint du har fått här inne på bloggen!! Hoppas att du mår bättre snart. Stor kram
www.blogger.com/profile/130296350753625185
Åsa gåsa klinga,
Jag har också haft illamåendet kvar. Släppte idag på dan men hoppas den inte kommer tillbaka. Inatt vaknade jag av det!!
My har haft samma problem med håret, dragit i det å så. Det blir ju längre men märks inte eftersom det är krulligt!!
Stort GRATTIS till stora tjejen.
Kram
www.aasahj.blogspot.com
Linda,
Jobbigt med illamående som inte ger med sig:(
Härligt att ha alla presenter inköpta, nästan pinsamt att säga men vi har inte köpt något till killarna osm fyllde år förra lördagen:( lite medvetet iof eftersom vi ville veta vad de andra köpt till dem först, så i morgon blir det shopping till dem efter vi bytt endel annat då folk tyvärr inte kan lyssna på oss utan köper saker som killarna absolut inte ens vill ha:(
Kram
www.uppochnervandahuset.se