Lite tuffare

Hoppas att ni inte blir helt avskräckta ni som brukar kika in här! Det är lite andra färger än vad jag brukar ha, men jag var sugen på att testa något nytt.

 Rosa har annars varit ett ofta förekommande tema här :-) Och barnen har visst varit så små...

 Jag gillar rosa, men har i princip inte några kläder som är rosa. Någon enstaka tröja och så där. Rött är en färg som jag egentligen gillar men jag har lite svårt att använda den. Tycker att det är supersnyggt när jag kommer hem till andra som har rött som accentfärg i sitt hem. Är väl lite för feg själv.. Det är ju en stark färg.

Jag var väldigt mörk när jag var liten och min mamma klädde mig ofta i rött. När jag sedan kom upp i en ålder då jag hade åsikter om kläder och färger  a v s k y d d e  jag verkligen rött. Tog inte på mig något som var rött, och så var det under många år.

R är den i vår familj som gillar starka färger. Han gillar nästan alla färger, säger han. Och även om han gillar blått & grönt så väljer han ofta exempelvis orange. Kanske skulle inspireras lite mer av min son och våga ha lite mer färg.

Fast jag har visst också vågat..
Mammabloggalan 2012

Gillar

Kommentarer

Emelie Babunovic,
När jag tänker på dig Christel är det precis denbilden jag får upp, i den underbara rosa partydressen ♡ Du är en färgklick och gör rätt i att bära just färg!!! Kram
undermyumbrella.se
Maria,
Du är superfin i färg!!
Den nya designen är också jättefin, kul med lite förändring.
Japp, på torsdag så ses vi, längtar! 😊

KRAM
jagharvingar.se
Tina,
Du är jättefin i färg vännen! Och din nya design här inne är också väldigt fin! KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Unknown,
Härligt med nytt och färg. Kram Jenny Ageton
www.blogger.com/profile/040786896233563681
Unknown,
Härligt med nytt och färg. Kram Jenny Ageton
www.blogger.com/profile/040786896233563681