Livet rusar på

Som sagt, just nu rusar livet på i 180 och jag hinner inte riktigt med allt.. Jag har inte läst bloggar på flera dagar och känner mig väldigt ouppdaterad. Jag rusar från det ena till det andra och hinner knappt landa rumpan på en stol mellan varven. Men imorgon.. då kanske jag har lite tid över för mig själv.. Då får vi se om jag prioriterar att packa upp de gula kassarna, tittar på något inspelat på tv, läser bloggar eller bara försöker sova i bra tid. För även om jag var monstertrött idag så kom jag uppenbarligen inte i säng i tid..

Eftersom maken är på resande fot igen så ligger min lilla skruttunge i vår säng och snarkar. Jag ska alldeles strax krypa ner bredvid henne och ligga en stund och känna om jag kan känna den andra skruttungen :-) Jag har inte riktigt känt några sparkar ännu men den sista veckan har det varit lite funderingar om det kanske var en kick eller kanske bara en luftbubbla osv. Idag, när vi skjutsade maken till flyget, så tror jag att jag kände en liten kick, men det är svårt att säga. Har visst moderkakan i framvägg även denna gången och då är det tydligen lite svårare att känna rörelserna i magen.

Imorgon är det maskeraddags och jag har lovat L att hon ska få lite rosa färg i håret. Hoppas innerligt att det går bort på kvällen för på fredag är det fotografering på dagis!

Natti, natti!

Gillar

Kommentarer

Det är skönt att ha något att göra men det kan bli för mycket av det med.

Hoppas du känner det lilla knytet snart. Det är ju så mysigt (för det mesta)

Kan du inte spraya färgen lite mer på baksidan av håret så syns det inte så mycket om det inte skulle gå bort till fredag.

Kram
www.blogger.com/profile/109044080995754491
Ingela la la,
Du får ju ta det liiite lugnt vännen.. Ta nu hand om dig själv lite grann 😉

Lycka till med färgen!

Kram
www.blogger.com/profile/152418758898993061
Linda,
Så mysigt att börja känna den lill* börja busa runt där inne.
Ta hand om dig, Kramar
www.uppochnervandahuset.se