Ljudböcker och rookie

Idag har absolut varit en bättre dag. L har varit väldigt duktig på att roa sig själv innan hennes kompisar kom på besök och våffelfika. Det har ju säkert spelat in också att jag inte haft huvudvärk :-)

Det ska iaf bli väldigt skönt att få hem J ikväll, även om det blir väldigt sent. Men det är alltid skönt att ha familjen samlad :-)

Jag hoppas på fint väder imorgon för jag fick lite mersmak av barnvagnspromenader i helgen. Idag har det varit så trist väder så det blev ingen långrunda, vilket stackars doggen D fått "lida" över. Eller, jag vet inte om hon lider direkt, men jag har dåligt samvete... Jag skulle behöva ladda mobilen med lite ljudböcker bara.. Det är så mycket lättare att gå när jag har något att lyssna på.

Annars har jag en del projekt att ta tag i imorgon. Har en stooor mängd kläder från L när hon var bebis som jag sparat för att de var fina och för att vi kanske skulle få en liten tjej till. Nu blev det ju en kille så 95% av alla kläderna kan  rensas bort. Jag trodde dock att det skulle bli lätt, tills jag lyfte på locken till lådorna. Det är så mycket söta klänningar... ahh!! Det är ganska mycket kläder och jag vet inte om jag orkar hålla på att lägga ut det på Tradera, samtidigt som det hade varit kul att se om man kan få något för det. Men jag är en sådan rookie på att sälja saker på Tradera, har mest köpt och bara sålt något enstaka. Ingen som vill hålla en Tradera-utbildning för mig? Eller ge mig lite tips? Ska jag klumpa ihop kläder och lägga ut som kit, eller enstaka plagg? Och jag antar att jag bör vänta med att lägga ut alla röda och rosa PoP-overaller och jackor tills det är dags för den säsongen igen, eller? Puh, det är mycket att tänka på!

Gillar

Kommentarer

Therese/rosakoriander,
Jag är inte heller någon Traderavan person, har dock sålt några saker där, men inga barnkläder. Men overaller känns det som om det är bäst att lägga ut mycket tidigt i början av hösten/slutet av sommaren? Men titta runt på tradera nu, verkar overallerna sälja bra nu så är det kanske läge?

Sv: Ja, filmen tror jag absolut passar en 5-åring, min son är 3-år om du vill ha en riktlinje och storyn utspelar sig sommartid så den är inte alls som julkalendern. Och du har några dagar till på dig att gissa, tycker absolut du ska ta chansen!
www.blogger.com/profile/096933811762772303