Ljus, inredning och paketkalender

Min kära make ligger just nu och kollar på "Erik & Mackan". Vem skulle vilja vara tillsammans med dem?!? De tog just laxermedel och hoppade sedan studsmatta för att det skulle gå fortare... Måste väl erkänna att jag inte kunde låta bli att skratta, men... De är ju helt sjuka!

Stör mig lite på de där jäkla adventsljusen här till höger på sidan. Det var liksom meningen att ett ljus skulle tändas idag.. men ack nej! Får nog ta bort skiten!

Har själv tänt lite ljus och haft mysigt här hemma. Och om L inte ska bli fotograf eller rockstjärna (som hon själv säger) eller tennisproffs (som jag skulle tycka var ok) så kan hon kanske satsa på inredare. Idag hade jag plockat fram ett litet luciatåg i porslin som jag köpte förra året. Hon tog två figurer och försvann och det visade sig att hon gått ner med dem. Hon hämtade de övriga tre figurerna och när jag kom ner i vardagsrummet visade det sig att hon hade placerat ut figurerna lite överallt. Riktigt gulligt!!! Det var nästan så att jag inte ville säga till henne att de kanske kände sig lite ensamma och att de kanske ville stå tillsammans...

Annars har jag spenderat kvällen med att slå in små saker till paketkalendern. Har dock insett att de flesta paketen nog är lite för stora.. Själva kalendern är liksom en tomte som man öppnar upp rocken på och där är det massa fickor. Tyvärr mindes jag nog själva fickorna som lite större... Får väl lösa det på något innovativt sätt. Synd att inte L kan läsa, då hade jag kunnat lägga små ledtrådar i fickorna och så hade hon fått leta efter paketen i huset. Fast då hade jag förstås varit tvungen att hitta på gömställen varje dag. Fast å andra sidan så skulle jag kunna gömma paketen på samma ställe varje gång, för det är så L gör när vi leker kurragömma :-D Och så fnissar hon lite eller svarar när man ropar på henne. Japp, ok, var är L?

Gillar

Kommentarer

Katti
,
Erik och Mackan, ja, sexiga är dom inte...men som sagt, rätt roliga!