Löjrom, tavla & nya huset

Eftersom det inte blev någon Veckans igår så kommer den idag :-) Tycker att det är lite kul att nämna både sånt som jag har bloggat om och sånt jag inte bloggat om.

Veckans bästa blev besöket i vårt kommande hus.

Veckans mysigaste var hela helgen på Solsidan. Är så glad att hela familjen trivs där. Det är inget vi kan ta för givet, helt plötsligt vill kanske kidsen stanna hemma i stan.

Veckans sämsta måste vara vädret. Regn & rusk. Det räcker nu, det kan bli vår tycker jag.

Veckans "äntligen" var att jag fick den tredje dosen av vaccin mot Covid. Hade ont i armen dagen efter men inga andra symptom.

Veckans godaste var löjrommen vi åt i lördags tillsammans med ett glas champagne. Så enkelt och så gott!

Veckans skönaste var att vi inte hade en massa packning med oss hem efter helgen. Jag är normalt sett sämst på att packa och tar alltid med mig för mycket - oavsett vart jag ska. Men denna gången hade vi inte köpt en massa mat som inte åts upp och jag hade inte flera ombyten med. Så pass att jag fick ha ett par håliga tights i lördags då jag upptäckte på morgonen att det var flera hål i dem - dock inget som syntes för någon annan, haha!

Veckans yeay var nog att vi kanske hittat en soffa till vårt nya boende. Och att vi hittat en matta till Solsidan :-) Och imorgon ska vi till ytterligare en möbelaffär så då kanske vi hittar något mer!

Veckans bästa köp var egentligen något jag köpte för en tid sedan, men inte förrän nu kom vi till Solsidan & kunde hänga upp den. Min nya tavla. Har länge velat köpa en tavla av Madeleine Santiago men har väntat på just DEN. Ibland har jag hittat den men då har andra köpare hunnit före. Älskar hur bra det blev och ska nu hålla ögonen öppna för ytterligare en!

Hoppas att du också hade en härlig vecka och att denna veckan börjat bra!

Gillar