Loppi blogbag 1-åringen
Har fått testa LOPPI BLOGBAG "1-åringen" tillsammans med R. Det var såå mycket han gillade! 

Från Coop var det ekologiska majssnacks, ekologisk fruktdryck och ekologisk klämmis. Tre godsaker som R gärna festar på. Och jag tycker att det är supersmidigt med klämmisförpackningen som gör att R tex kan äta i bilen eller på utflykt utan allt för mycket kladd. Om inte allt äts upp på en gång går det att stänga förpackningen igen, fast det är ingen risk här! Gillar att det inte är tillsatt något socker i varken purén eller drycken och snacksen är perfekt vid tv-mys.
Både Pixiboken från Bonnier Carlsen och Lego Duplo är saker som passar R perfekt just nu. Precis som sin syster älskar han böcker och vi läser varje kväll för båda barnen. En pixibok är lätt att ha med i handväskan för spontana lässtunder eller när någon behöver roas en stund.
Och Lego funkar i alla lägen. Eftersom storasyster nu leker ganska mycket med sitt Lego är det extra kul för R att plocka fram sitt eget. Och har han tur så bygger syrran ihop något till honom också!
Förutom godsakerna och nöjet så innehåll Loppis blogbag ett praktiskt barnkit från Folksam innehållande diverse plåster, brännskaegel och torkservetter. Perfekt att ha överallt! Jag försöker se till att det finns plåster i alla möjliga väskor, plånbok och bilen men man kan liksom inte ha för mycket. En smidig liten förpackning med en massa bra att ha.
Och så mineraler och vitaminerna KidsZoo från Acrilex. Vitaminerna är utformade som små figurer och ser ut som godis. De innehåller ganska mycket socker också och smakar säkert som godis för barnen. Säkert ett bra alternativ för att få i små barn vitaminer om de behöver tillskott.
Tack Loppi!

Gillar