Loppi blogbag!

Jag har haft nöjet att få en Loppi blogbag med tema Skönhet & Hälsa.

Jag har inte hunnit/haft möjlighet att testa allt i blogbagen ännu, men det mesta får tummen upp. Barnen godkände de små ekologiska miniriskakorna från Friggs. Kanske har det något att göra med att det var choklad på dem :-)
Teet Solljus, även det från Friggs, föll mig riktigt i smaken. Jag tyckte att det smakade Pina Colada! Att teet hjälper kroppen att fylla på med D-vitamin skadar verkligen inte med tanke på att jag varit ganska trött efter vinterns influensa.
Bio-Oil är en produkt framtagen för att göra ärr, bristningar osv mindre framträdande och den har jag använt litegrann för att smörja in mitt stora ärr efter förra sommarens fotoperation. Ska bli spännande att se om det blir någon märkbar effekt.
Från Yves Rocher fick jag både en Elixir Volume Mascara & Bonheur Eau, en lätt, frisk, doft. Båda två har hamnat på jobbet som back up, eller för att komma till användning efter lunchträning.
RFSU Active Balance som hjälper till att förebygga infektioner har jag inte testat. Dock har jag provat Invisible Hipster från Pierre Robert. En riktigt skön trosa gjord av microfiber med en spetskant och en speciell non-slip-funktion så att den håller sig på plats.

Det är alltid lika trevligt att få testa lite nya produkter i samarbete med Loppi!

Gillar

Kommentarer