Loppi Blogbag Höst 2016

Det damp ner en blogbag från Loppi för någon vecka sedan. En höstpåse fylld med blandad kompott av produkter att testa. Det är alltid kul att samarbeta med Loppi :-)

Palmolive Barntvål & tandkrämen Colgate Smiles kids 0-5 år åkte direkt upp till badrummet och har testats ordentligt av R. Han gillar framför allt tvålen som löddrar direkt när man trycker ut tvål i handen :-)

Det gröna barnkittet från Folksam kommer att åka med i packningen till Spanien om någon vecka. Perfekt storlek med lite allt möjligt bra att ha om olyckan skulle vara framme. Tror att vi kommer att använda erbjudandet från Storytel också då. Perfekt att ha ljudböcker vid resor tycker jag! Både för mig själv och för barnen som behöver sitta stilla ganska länge på flygplan ibland.

Safari-yoggin från Yoplait har vi testat förut och R gillar dem starkt. Perfekt snabbt litet mellis eller komplement till mackan vid frukost.

Tvättmedlet Neutral och sköljmedlet Comfort Sensitive är parfymfria utvecklade/testade tillsammans med Astma- och Allergiförbundet. Vi brukar vanligtvis inte ha parfymfria tvätt/sköljmedel eftersom jag älskar doften av ren, fräsch tvätt med en svag doft av parfym.

Mini-tacobåtarna Mini Stand 'N'Stuff från Old El Paso provade barnen i fredags. De tyckte att det var roligt att äta minivarianterna och jag tyckte att det nog kladdades lite mindre än vanligt :-)

Och själva Loppipåsen är perfekt att transportera ytterkläder/skor till och från förskolan!

#mincomfort #neutralse #yoplaitsafari #palmolove #magicsoftness #colgate #smiles #loppisverige #loppivimedbarn

Gillar

Kommentarer