Lördag 2 okt

Hela familjen somnade på 15 minuter igår, vilket kännns otroligt skönt eftersom det här med tidsskillnader verkligen kan ställa till det annars. Har dock fått ett par i-landsproblem...

Kommer inte åt min blogg.. Inte heller någon annan blogspot-blogg så jag vet inte om det är något generellt problem, eller om det kan vara spärrat här på något sätt.

Min lilla rosa dator visar att det inte finns något batteri... Så nu verkar det som om det blivit något fel med det också. Fattar inte hur, för datorn används inte alls hemma och den har legat fint i en låda. Men, men, det finns ju ström här så det är inget jätteproblem.

Precis innan vi åkte så valde vår leverantör där vi har vår mailserver att göra förändringar. Som tur var hann både J och jag skriva ut de nya uppgifterna för att komma åt mailen. Tyvärr har jag inte access till min ena adress längre, vilket känns lite halvjobbigt att inte kunna kolla på över 3 veckor.. Och nu inser jag att inga av mina kontakter finns med i min vanliga adress... Crap, crap, crap!

Idag ska J umgås med kvällens brudgum som sig bör när man är bestman. För min egen del tror jag att det blir en marknad tillsammans med L. Vi får väl se, det är ett äventyr att försöka röra sig här i Shanghai. Man måste nästan ha alla adresser osv på kinesiska för att taxichaffisarna ska förstå vad man vill och det finns inga säkerhetsbälten i bilarna vilket känns jättejobbigt för en hönsmamma som mig..

Gillar

Kommentarer

Potatishäxan,
Härligt att du är tillbaka! Men jag blir lite stressad över teknikkrånglet... jag vet att folk säger att man ska koppla ner och av och så vidare men jag vill ha teknik. Internet. Mejl. Mobil. Blogg. Blogger strular i allmänhet. Man blir utloggad hela tiden, inläggen ser inte ut som de ska osv. KRAAAM!
www.blogger.com/profile/018631233984026212