Lördag 9 okt, Ao Nang

Halleluja - äntligen har jag lite nät!!! Är nu i Ao Nang efter en lite stressig morgon. Vi var inte sena eller så när vi trängde oss in i en minibuss med allt vårt bagage, men när L sedan plötsligt mådde illa så blev det lite stressigt. Vi satt tripp, trapp, trull efter varandra så jag fick slänga fram en kasse till henne och - jodå - saker kom upp! Som tur var så var vi precis på en bilfärja så vi kunde gå av och slänga påsen och L kunde förorena färjedäcket lite till innan det var dags att kliva in i minibussen igen. Efter det var det lite stressigt måste jag säga.. Men det gick bra.

Efter 2,5 timmars resa kom vi fram till vårt hotell Buri Tara och checkade in på ett rum med pool access. Det kändes bra så vi bokade hela vistelsen här. J känner sig så stressad att han ska lämna oss och vill att vi ska känna oss trygga och bekväma. Men detta blir nog bra. L och jag måste bara byta rum en natt eftersom alla pool access-rum då är bokade, men sedan kan vi flytta tillbaka igen :-) Det ska jag nog överleva.

J har just nu varit ute och lämna in lite smutsvätt för tvättning och det ska bli härligt att få tillbaka strukna kläder imorgon.. Ao Nang kändes vid första anblicken vid genomfarten bra ut så lite senare ska vi ut och göra oss hemmastadda i "city".

Nu ska jag ta mig en efterlängtad bloggrunda och hälsa på alla som jag inte kunnat hälsa på hos på ett tag :-)

Gillar

Kommentarer

Har inte läst så mycket bloggar själv men nu har jag läst allt om er resa. Det låter ju underbart. Trist att du skall behöva vara själv men om du ändå måste det så varför inte på en sån plats.
Väntar på att se massor av kort när du kommer hem och kan lägga upp de.
Hoppas resan fortsätter att bli bättre och att lillan inte blir dålig igen.

Kram
www.blogger.com/profile/109044080995754491
Wojtan,
Hej

Härligt med Ao Nang!
Jag ska googla ert hotell och kolla vart ni bor 😊
Nu rekommenderar jag att ni tar lite båtturen runt på de härliga öarna runt er.
Phranang är ev favorit, men det finns ju mängder att välja på.
Jag är så avis på er. Snart blir det min tur.
Hoppas du snart kan lägga upp bilder så vi får se lite.
Stor kram till er.
Åsa
www.wojtansblogg.se