Lördag i NY

Godmorgon torsdag som är lite som en fredag :-) För att göra det hela ännu lite rörigare så tänkte jga fortsätta berätta om vår lördag i New York:

Efter den härliga starten på dagen med löparrunda i Central Park fortsatte lördagen fortsatte sedan med frukost på Time Square innan tjejerna och killarna skildes åt. För oss tjejer var planen att ta en ”Tv & movie tour”. En busstur med guide som pekade ut diverse ställen som varit med i filmer eller tv-serier. Det var byggnader, parker, fontäner och entréer. Det var intressant att höra om när man stängde av hela Time Square när man spelade in en scen i Vanilla Sky där Tom Cruise kommer till ett helt öde Time Square. Vi såg ställen där man filmat Ghost buster och Blue Blood. Vi var på Union Square park och vi körde förbi både Iron Building & Wall street.

Vi var inne i Kardashians affär DASH i SoHo och såg caféet Dean & Deluca från Felicity.
Och så var det ju Vänner-huset. Huset i serien Friends där Monica, Rachel, Chandler & Joey bodde. Med Central Perk på bottenplan. Central Perk som inte alls finns i verkligheten utan var en studio någon helt annanstans. Och Monicas lägenhet har ingen balkong som vätter mot The ugly naked guy. Ingen balkong alls faktiskt. Det såg så mycket mindre ut i verkligheten och ligger på en lugn liten gata i Greenwich Village.

Efter lite shopping strålade vi sedan samman med männen och käkade middag på STK – ett riktigt steak house i Meatpacking district. Fine dining med en liten dam på toaletten som överräckte papper när man tvättat händerna och en dj som spelade hög musik hela kvällen. Vi fick honom att spela både Avici och Swedish House Mafia.


Vi avslutade kvällen på en bar efter att ha försökt promenera längs the High line, men som stängdes för natten. Det var ett trött gäng som vaknade tidigt, gick mycket och kom i säng hyffsat tidigt varje kväll. :-)

Gillar

Kommentarer

Theresa,
wow vad roligt att få se alla de där ställena!!!! Kram!
mammmat.blogg.se