Lördag i NY

Vaknade upp till ännu en dag med lite regn. Efter frukost blev det två par nya solbrillor till mig. Jag tror att jag är lite beroende av solbrillor- inte av att ha många, utan att faktiskt använda dem. Jag brukar se ut som en tvättbjörn i ansiktet när det varit semester – stora vita fält runt ögonen eftersom jag inte kan sola utan brills..

Shoppingen fortsatte i en skoaffär och även här blev det 2 par nya för mig. Lite kul att det jag shoppat mest är klänningar och skor, sådant som jag sällan använder : -) Jag kommer kanske att bli en riktigt klänningstjej!

J fick äntligen bjuda mig på Taco Bell, något han alltid pratat om, eftersom han var utbytesstudent i USA för ett antal år sedan. Det var helt ok och smakade faktiskt taco-krydda, vilket det sällan gör i Sverige när man äter sånt ute, tycker jag.

Vi behövde lite energi i magen eftersom vi skulle ställa oss i kön till TKTS för att fixa musikalbiljetter till kvällen. Det är lite som lotteri och man får se vad som finns när man kommer fram. J fixade biljetter till Chicago medan jag fixade lite presenter till L. Ingen av oss hade sett filmen Chicago och vi visste inte ens riktigt vad den handlade om. Kändes spännande att gå utan några förväntningar. Och det var nog bra, för ingen av oss gillade faktiskt musikalen.. Lite trist, men någon gång ska väl vara den första man går på en musikal som man inte tycker är bra. Detta var första gången för mig. Tyckte inte att det fanns någon direkt höjdpunkt i själva handlingen och gillade inte alls skådisarna/artisterna. Det enda som var kul var att få se Chandra Wilson in real life. Ni vet, Miranda Bailey i Grey´s Anatomy.
Kvällen avslutades på Ellens Stardust Diner, stället med den sjungande personalen. Riktigt kul och jag käkade en superamerikansk dessert med en massa choklad, glass och grädde. Sedan testade jag på en Caipirinha- som jag fick i ett stort milkshake-glas. Men det var som att dricka ren sprit… Inte alls som Mojiton vi drack på TGIF tidigare på kvällen. Den var smarrig!

Gillar

Kommentarer

Louise,
Vilken härlig helg ni haft. Shopping, storstad, massa mat, det låter som paradiset för mig det 😊

Jag har sett Chicago i London & tyckte heller inte den var alls bra!
Disneystore finns i London med (min absoluta favoritstad) men då bara 2 våningar 😉

Du får gärna visa bilder på shoppingen!

Min gala klänning är rätt långt från galaaktig tycker jag. Inte flashig eller glittrig utan ganska "lågmäld". Svart & sliver blir iaf mitt tema kan jag avslöja. Den är kort.

Kram!
lollo71.wordpress.com
Ingela la la,
Det första jag såg när jag öppnade din blogg var namnet Taco Bell 😉
Gud, vad jag kan sakna det. Vilket lyx att få äta det... Det hade jag kunnat ge vad som helst för... Chicken burrito supreme.. Mums!

Ni verkar ha det bra, helt klart!

Kram Ingela
www.blogger.com/profile/152418758898993061