Lördagseffektivitet

LÖRDAGEN blev lite stressig, men riktigt kul. Eftersom både J och jag var nyfikna på vem som vann Idol var vi tvugna att börja morgonen med att snabbspola oss igenom det.. För att kolla på webben vem som vunnit var ju inte lika spännande... Så, frukost framför tv:n och fjärrkontrollen i ett stadigt grepp. Så fort det var prat så spolade jag. Bra att Erik vann tycker jag, för han sjunger grymt och jag kan lätt tänka mig att köpa en platta med honom. Gillade visserligen Calle också, men han har ändå inte samma röst som Erik. Och jag har ju sagt förr att jag tror att jag var en 80-talshårdrockssångare (manlig) i ett tidigare liv :-)
För att hinna med allt under dagen så slängde jag ihop kvällens dessert under programmet, samt att jag satt framför tv:n och skar champinjoner och purjolök, allt för att spara tid... Kastade mig sedan iväg för att hämta L hos min mamma. Kände mig lite otrevlig som inte stannade någon längre stund och mamma förmanade mig lite om att vi måste ta det lite lugnt. Jag tror eg att hon hra rätt, men.. det är ju så mycket kul jag vill hinna med!

Hem för att ta på L en tomteklänning och iväg på lussefika hos kompisar. Återigen visade L att hon blir lite annorlunda när det är med barn som hon inte känner. I vanliga fall är hon så tuff och stark, men på senaste tiden har jag upptäckt att hon emellanåt blir lite tillbakadragen. Som i lördags då vi var hemma hos en killkompis till henne, där det också fanns en tjej som hon inte träffat innan. Tjejen och killen känner varandra mycket väl och vi kom sist till fikan så de var redan igång och lekte. Då tar inte L någon plats, utan håller sig undan ett tag tills hon blir varm i kläderna. Det är så ovant att se henne sådan. Men när tjejen var lite dum mot L så sa L ifrån, "Alla får vara med!". Skönt att höra tycker jag.
Efter en trevlig fikastund bar det av hemåt igen för att byta kläder och fixa till det sista och tända ljusen. Det var faktiskt nästan så att jag kunde sitta med en drink och slappna av när vännerna kom, precis som jag hade önskat :-) L hade dukat ett barnbord och jag är riktigt imponerad av hennes dukning. Hon färgmatchade tallrikarna och glasen till sina kompisar :-D Och efter att alla barnen hade lekt superhjältar i soffan, kollat på julkalendern och käkat godis så fick vi faktiskt alla att somna. Då flyttade tjejerna in till tv:n och spelade Super Mario på Wii under högt gjo och tjim. När vi övergick till Wii-tennis så kunde inte grabbarna motstå lockelsen utan kom också in för att spela lite. Alla var helt hooked och rödvinsglasen flyttades många gånger för att inte bli uppspillda under hetsiga rörelser... Helt plötsligt var klockan tre på natten! Som tur var hade vi redan fixat till det för våra oplanerade nattgäster så det var bara att krypa till kojs.

Gillar

Kommentarer

Wojtan
Wojtan,
Hej

Låter som en stressig men trevlig helg. Jag hade gärna köpt detta Wee spelet för det känns som om alla i familjen får glädje av det. Men först, en D90 till MIG!!!! 😊

Kram på dig och stressa inte ihjäl dig
www.wojtansblogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229