Lördagsmys

Känner mig ganska nöjd. Men bara ganska. Har hittat, vad jag tycker iaf, bra doppresenter till vår lilla guddotter som ska döpas imorgon. Däremot har jag inte hittat någon kofta till L. Verkar totalt omodernt just nu. Det finns inte en endaste kofta någonstans i någon färg.. Och jag är ju lite begränsad till vit (hest), röd eller marinblå. Har inte hittat någon kofta eller boleroaktigt till mig själv heller, men det får komma lite i andra hand.

Idag blir det en soft dag och det är jätteskönt. Lite småärenden och ett besök på IKEA för att köpa en sänggavel. Vi köpte nya sängar för ett tag sedan och det var 5 veckors leveranstid, men för en gångs skull kom de innan, så på måndag blir det sängskifte i sovrummet. Nice!!! Hittade ingen passande sänggavel i sängaffärerna, men hittade en på IKEA - nästan gratis ;-)

Och ikväll kanske det blir den där Wallander-filmen som vi inte orkat se innan :-D Gillar faktiskt att det är lite regnväder!

Gillar

Kommentarer

Potatishäxan,
Gah! Tänkte ringa dig, men fick för mig att ni skulle på dop. Men det var visst imorgon! =(
www.blogger.com/profile/018631233984026212
rebecca,
ÅH jag gillar det med.
De härliga sommarkvällarna är underbara, men en regnig och mörk kväll är inte fel det heller. Jag älskar ljus och en kopp te i handen framför tv:n, det händer i princip aldrig under sommarmånaderna så denna kvällen är helmysig.

Igår när barnen sov borta satt vi bara hemma i soffan och tittade på film, pratade och försökte komma på samma spår angående de nya rutinerna som vi måste försöka komma in i från och med måndag. Jag tycker det är jätte viktigt med tid för varandra, för att fungera under vardagen som är den som finns oftast behövs lite "egenlyx", för oss i alla fall.

Jag har sett en del söta koftor på både Lindex och Kappahl på sistone, till barn. Hoppas du hittar något som passar och att ni får en mysig dopdag i morgon.

Njut kvällen.

Kramar Rebecca
www.cheeky.nu