Lösgodis & igelkottar

Igår lämnade vi New Hampshire efter en stund vid poolen och en god lobster salad till lunch och begav oss till Maine och lite outlet-shopping. Lite blev det, framförallt i min favoritbutik Tommy Hilfigher, men det var inte någon supershopping :-)
Sedan åkte vi direkt på bbq hos vänner till vännerna här. Lite knepigt att bara komma så där efter en hel dag iväg, men de var lättsamma och bjöd på sig själva. Framför allt var de mycket sugna på att prova svenskt lösgodis, ha ha! Salta S-märken var nog mest spännande för dem!

Den djurälskare familjen hade, förutom en hund & ett gäng nyköpta kycklingar också två igelkottar som husdjur. Har aldrig sett det förut och det kändes lite crazy.

Nu är det dags för en ny dag med nya äventyr. Det ska visst bli 29 grader idag! Idag ska jag leka med min guddotter och kanske blir det ett besök i leksaksaffären innan tivoli ikväll. Vaknar fortfarande vid fem på morgonen, men det är ganska skönt att ta det lite lugnt en stund innan allt drar igång. Full fart!

Gillar

Kommentarer

Misstossequeen,
Låter som en bra dag 😃
nouw.com/misstossequeen
Therese,
Men så söt kotte... Tror dock inte att jag hade velat ha en som husdjur ;-P Och mysigt verkar ni sannerligen ha, ska läsa ikapp lite mer och se vad jag missat från telefonen då jag surfat! Njuut å ha det fint <3 KRAM
www.blogger.com/profile/107096415516469723