Luftslott, Marley, kiss och popcorn

Dagen igår slutade bättre än den började. Avslutade med "Luftslottet som sprängdes" och lite godis... Och det viktigaste av allt, ett bättre humör.

Kollade också på "Marley & Me" tillsammans med L och då uppkom det en del frågor om döden. Hon frågade om D också skulle dö och jag försökte förklara att ja, någon gång när hon blir gammal eller om hon blir sjuk. Förberedde mig på följdfrågor, men hon accepterade att man dör och kommer till himlen som Pipps mamma.

Angående D så ringde jag till veterinären igår för att höra om resultatet av proverna kommit, men de hade inte kunnat se något. Så nu ville de ha ett nytt urinprov, men den där lilla rackaren är inte helt med på noterna när vi försöker trycka under en plastburk under gumpen på henne.. I wonder why?...

En gammal bild på två av mina godingar
Nu ska L och jag baka en pollykaka till kvällen, sedan blir det en tur till Systemet. Undrar om jag har samma tur denna veckan? Ännu en sak på dagens lista är att köpa en ny popcornmaskin. Nu har det här hushållet slitit ut 3 stycken...

Gillar

Kommentarer

Veronica,
Kan man bli annat än glad när man ser den bilden? Dom är ju så söta så jag skulle kunna äta upp dem! Puss o kram på er
www.metrobloggen.se/denlillaroda
HUSnrNIO,
Popcornmaskiner är ngt som används flitigt här hemma också. OBH Nordicas är den senaste hos oss men nu behövs dte nog en ny för kupan har spruckit:( Jättefin bild på dina godingar:) Ha en bra måndag.
hilajns.blogg.se