Lugn & avkoppling

Då har vi landat på Solsidan igen. Vårt place for lugn och avkoppling. Fast J vaknade innan 6 i morse, vilket jag då också gjorde, och sedan hade jag lite svårt att somna om... Och alla som brukar läsa här vet nog att jag gillar sovmorgon - fast jag sällan lyckas få till någon, haha!

I väntan på svar
Vi kom hit igår efter skola & jobb. Har varit en knepig vecka med ett lite krassligt barn så båda barnen var hemma ett par dagar och sedan blev det några dagar till i väntan på Covid-test. Även denna gången var det ett negativt svar, vilket var skönt. Men det är ju fasen påfrestande att gå och vänta på provsvar, även om det inte är några typiska covid-symptom! Det är lätt att bli nojig! Och det är lite helt lätt att veta hur man ska resonera, eftersom det inte finns några tydliga riktlinjer kring att hålla eller inte hålla syskon hemma i väntan på provsvar.

Digital aw
Igår när vi kom fram packade vi in mat och kläder och så kopplade jag snabbt upp mig på en digital aw. Det blev en snabb skål och några minuters småsnack, precis lagom, för att sedan kunna återgå till familjen. Men kul att bara få se lite andra ansikten och säga trevlig helg. Man behöver liksom inte krångla till det! Borde verkligen göra det oftare!

Gå vilse
Än så länge idag har jag fått med mig barnen (och hunden så klart!) ut på en runda i skogen. Vi var lite wild & crazy och testade en ny stig vilket fick oss ut på okänd mark, hehe! Men det var kul och vi var inte speciellt långt "hemifrån" så att jag var rädd för att gå vilse. Är annars ganska bra på att gå vilse i det här närområdet, speciellt kring midsommar... :-D

Nu har jag dammsugit och torkat golv, bjudit familjen på Pad thai till lunch och nu satt ner rumpan i m i n fåtölj. Planen är att sitta här ett tag. Det var ju det där med lugn och avkoppling..

Gillar