Lugnet

Äntligen är vi i lugnet igen. Efter en hektiskt vecka avslutade vi arbetsveckan med en grillkväll med kollegorna och deras familjer hemma hos oss igår. Det var väldigt casual och lättsamt, men ändå lite stress att hinna med allt. Och så lite för få sömntimmar på det.

Idag packade vi ihop oss och åkte mot Solsidan igen. Undrar när vi ska vara lite mindre familjen Taikon när vi åker hit, för nu är det alltid maximalt fullastad bil eller tom släp som gäller...


Trots grym trötthet började J med att klippa gräset och jag putsade fönster. Lyxigt nog hade vi rester klara för både lunch och middag så det har varit minimalt med tid i köket idag. Barnen har badat i tunnan, bilderna är dock från förra helgen.


Nu sitter barnen och jag i pyjamas och J tar sig ett bad i tunnan i lugn och ro. Jag skulle kunna lagt mig för en timme sedan, men det är också ganska mysigt att bara sitta en stund. Barnen kollar på film och jag målar naglarna och njuter av den öppna spisens värme och havet som rör sig framför mig. Genom mina nyputsade fönster ;-)

Det enda i-landsproblemet jag har just nu är att jag är lite sugen på en kopp te, om inte annat för min hals som börjat skava igen - men jag har redan borstat tänderna...

Gillar

Kommentarer