Luktärter, rafoodbollar & packning

Det känns lite som om jag är i ett mellanläge. Har en massa saker jag vill göra, men vill samtidigt inte göra något mer än att rensa och packa. Har haft i min kalender i flera veckor nu att plantera luktärter, men vill inte plantera något som jag måste hantera under en flytt. Det får alltså vänta lite. Tanken är ändå att luktärterna ska hamna på Solsidan till slut.

Jag är också såå sugen på rawfoodbollar! Blev bjuden på några riktigt goda efter yogan i lördags och skulle vilja testa och se om jag kan få till något liknande. Men att prioritera något annat än frukost, lunch och middag i köket just nu finns inte riktigt på min agenda. Det får alltså vänta lite.

Hittade mitt gamla recept på limebollar.

Annars börjar jag längta lite nu tills flytten är gjord. Det kommer förmodligen att vara roligare att packa upp än att packa ner :-) Fast frågan är bara vart allt ska få plats... Många lådor märks "källaren" nu eftersom jag inte vet vart det ska vara i nya huset. Lådorna börjar nu staplas i vardagsrummet och samtidigt känns det bara som vi naggat på ytan när det kommer till packning.

Har du några tips till mig när det kommer till luktärter? Eller rawfoodbollar?

Gillar