Lunch och vårkänslor

Det där vårvädret kommer och går. Ena dagen är det för varmt med vinterjackan, andra dagen för blött. Men här inne sprider vårkänslorna ut sig lite iaf.


Efter en stund på jobbet fixade R och jag några ärenden och nu har vi precis delat på en lunch. Perfekt när man kan äta samma sak :-) Omelett stod det på dagens lunchmeny och det passade R i smaken. Lite banan till efterrätt blev tipptopp. Nu hoppas jag att lillkillen vill vila en liten stund innan det är dags att hämta syrran. Ibland känns det som om jag inte hinner mer än lämna henne förrän det är dags att hämta.


Barnen blev jätteglada när de upptäckte att pappa J var hemma i morse. Och det är skönt att ha honom hemma. Även om det bara är för två dagar..

Gillar

Kommentarer

Tina,
Hej hjärtat! Visst är det HÄRLIGT att vi börjar gå mot VÅR!!! Man blir ju så mycket piggare! Massor av kramar till fina dig!
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Tack! 😊 Inskolningen går jätte bra och jag verkar inte bli sjuk ändå! 😊
kram och söta skoj du köpt!
www.blogger.com/profile/079777862766964635
Therese,
Vilka härliga pärlor!!! Men som du skriver, svårt att klä sig nu, ska ju till stockholm i morgon å vet inte om det blir för varmt med vinterjacka, och för kallt med enbart kavaj.... vilka i-landsproblem va 😉 KRAM <3
Å de första skorna nedan var j ubara sååå söta!!!
www.blogger.com/profile/107096415516469723
CiliaH,
Härligt att se att fler fått vårkänslor 😊 tänk, imorgon är vi inne i mars! Snart är våren här riktigt, på riktigt 😉
Kram
ugglehuset.se
Linda,
Härligt när man känner våren börja komma, mycket vårjackor som kommit fram nu:)
Här här vi också haft lite vår i dag, det droppar från taket och solen har varit framme, men den riktiga våren får vi nog vänta på, det ska tydligen blir kallt igen, mig gör det dock inget, vi vill ju kunna njuta av fler helger i husvagnen innan det blir för varmt och snön börjar smälta bort.
Kramar
www.blogger.com/profile/079289332336865000
FruSofie,
Älskar arr våren börjar visa sig=)

Min kamera är en Canon 1100d!

Kram
www.frusofie.se