Lycka är


Lycka är att få tillbringa tid med familjen. Att bara få vara utan en massa måsten.
J och jag har olika målsättning med tiden på Solsidan. Han vill gärna mecka lite, röja lite och fixa lite. Han vill gärna ha en massa små projekt på gång och han planerar för framtiden.

Jag vill gärna bara vara. Min hög med olästa böcker växer och mitt mål är att den ska betas av, men också fyllas på. Jag är inte alls speciellt intresserad av att röja buskar och bygga något. Jag vill slappna av. Och det gör vi på olika sätt, min man och jag.

Jag har inte riktigt kommit till punkten där jag bara kan sätta mig i soffan och låta honom bära skräp för att åka till tippen. J säger åt mig att gå och sätta mig och läsa en bok eller något, och jag hoppas komma dit snart.

Jag menar inte att jag inte vill vara ute och göra saker. Det vill jag. För då känns det så mycket bättre att sätta sig i den där soffan, med en eld sprakandes vid sidan och den underbara utsikten av havet framför mig. Lite av båda.

Lycka är att få bara vara utan en massa måsten. ♥ 

Gillar

Kommentarer

Tina,
Åh att vi ska ha så svårt för det där att bara sätta oss ner och bara vara. Jag är ju som du vet precis likadan! Vi får helt enkelt öva oss vännen! Så roligt att du fick träffa fina Jenny igår även om det inte var under några roliga omständigheter! KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886